herosi świetnie konwertowani latacz na księdze najbardziej mi przypadł do gustu
sztandar plagi bardzo dobrze pomalowany - widzę pomysł z 6ed.sztandarów
kolorystyka bardzo klimatyczna i dodająca niepowtarzalności Twojej armii - super
czy to faktycznie jest model do bestii robiący jako filer ?
Galeria Elegancji (up- Danony 15.09.13)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- rudobrody79
- Falubaz
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nurglowcy najbardziej mi przypadli do gustu. Kolory fest ...
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Bardzo mi sie podobają tzeentchowe modele w Twoim wykonaniu.
Jak Pink Horrory, skonczyłes juz?
Jak Pink Horrory, skonczyłes juz?
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Niestety nie i nie zapowiada się żebym w najbliższym czasie mial na nie czas i chęciBearded Unclean 'Un pisze:Jak Pink Horrory, skonczyłes juz?
czarny,Steel Legion Drab,BialyAro pisze:Jakich kolorów użyłeś do pomalowania jej ??
tyle
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
danonki superaśne
intryguje mnie jak pomalowałeś sztandar na heraldzie tęczy, a dokładniej kolory jakich użyłeś
intryguje mnie jak pomalowałeś sztandar na heraldzie tęczy, a dokładniej kolory jakich użyłeś
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
tak jak w przypadku książki: czarny,Steel Legion Drab,Bialy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..