Ostatnio zmieniony 21 wrz 2013, o 16:01 przez DarkAngel, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Jeśli ktoś kupił i złożył sobie Carnosaura, to chętnie odkupię części do troglodona, czyli płetwa, głowa (są 2 w zestawie z tego co wiem), jak komuś zbędny to skinka też wezmę.
Zamienię 6 metalowych terradonów z 2009 roku (3 pomalowane) na finecastowe oraz chętnie zamienię Lord Kroak'a pomalowanego na wysokim poziomie na Lorda Kroak'a z finecasta. Ponadto poszukuje cold one knigtow wzory z 2009 roku. Potrzebuje 3-5 sztuk. Szczegóły poproszę na priv'a.
Sprzedam trochę lizaków. Chciałem powrócić do WFB, ale nie przekonują mnie zasady aktualnej edycji (i nawet nowy armybook do mojej ulubionej armii tego nie zmienił) :
1. Aktualny armybook wersja angielska - trzy razy czytany, jak nowy,
2. Bastilodon - nówka sztuka, żadna część nie wycięta z ramek, tylko otwarte pudełko,
3. Plastikowy oldblood - nówka, nieotwarty blister,
4. Salamandra - stara wersja, metal (ta z grzebieniem)
Moja propozycja cenowa to 70% ceny GW. Jeżeli ktoś weźmie całość to możliwa zniżka. Salamandra w cenie 40 zł.
Zainteresowanych zapraszam na PW. W Warszawie możliwy odbiór osobisty.