Warszawa. 04/30.11.2013, 2600 PKS, VIII Liga Rivendell.
Re: VIII Liga Rivendell.
hmm, dopiszcie i mnie zagram Chaos Dwarfami
jeśli gramy na 2600 punktów, to będę mógł wystawić jeszcze więcej bull centaurów, co mnie bardzo cieszy:D.
Co do zasad PKS-u, czy Sorcerer Prophet z Lorem Hashuta jest, aż tak przegięty, że trzeba odejmować 100 pkt? Grałem na nim parę razy na turniejach i prywatnych ustawkach to mówiąc szczerze nie umywa się do deatha. Nie robi bitew jak magia śmierci. W tej lidze ten zapis będzie egzekwowany? Może nie odkryłem jeszcze straszliwej mocy ukrytej w Lorze Hashuta.
(jeśli dobrze rozumiem, to jak go wezmę to będę miał 2500 pkt zamiast 2600?).
jeśli gramy na 2600 punktów, to będę mógł wystawić jeszcze więcej bull centaurów, co mnie bardzo cieszy:D.
Co do zasad PKS-u, czy Sorcerer Prophet z Lorem Hashuta jest, aż tak przegięty, że trzeba odejmować 100 pkt? Grałem na nim parę razy na turniejach i prywatnych ustawkach to mówiąc szczerze nie umywa się do deatha. Nie robi bitew jak magia śmierci. W tej lidze ten zapis będzie egzekwowany? Może nie odkryłem jeszcze straszliwej mocy ukrytej w Lorze Hashuta.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Cięcie tego lora jest wyrazem hejta twórców pks-u i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością. Jednak zasad pks-u zmieniał nie będę.Never pisze:hmm, dopiszcie i mnie zagram Chaos Dwarfami
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Nie jestem pewny czy dobrze rozumiem jeden pkt. z zasad PKS

Czyli, że mogę swojego wampira zrobić bsb i mimo to mogę dać mu jeszcze magiczne przedmioty? Sory jak walnąłem głupotęWszyscy sztandarowi armii, bez względu na zasady z podręcznika, mają dostęp do wyposażenia, na tych samych zasadach co odpowiadający im bohaterowie nie będący sztandarowymi.

DiabliQ pisze:Nie jestem pewny czy dobrze rozumiem jeden pkt. z zasad PKSCzyli, że mogę swojego wampira zrobić bsb i mimo to mogę dać mu jeszcze magiczne przedmioty?Wszyscy sztandarowi armii, bez względu na zasady z podręcznika, mają dostęp do wyposażenia, na tych samych zasadach co odpowiadający im bohaterowie nie będący sztandarowymi.

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- Offspringman
- Kretozord
wstepnie się zgłaszam. demony albo bestyjki (kusi mnie, kusi) 

mnie tez prosze dopisac moimi szczurami ha!HA! 

Bretka... bo bardziej wymagającaBartosz pisze:to i ja się zgłaszam, ale nie wiem czym... raczej VC, ale może... Bretka?

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- Offspringman
- Kretozord
challengeCrane pisze:W sumie to się zgłaszam - HE, Lizaki albo WoCh

Tradycji musi stać się zadość, wpisz mi i Dreefowi czelka. 

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No!Solider pisze:Tradycji musi stać się zadość, wpisz mi i Dreefowi czelka.

Edit : @ Grolshek bede gral demonami, nie darkami