Naprawde spoko. Jesli chodzi o malowanie zawsze lubilem Twoj styl - intensywne kolory, duza dokladnosc, fajny layering. Brawo.
Powiedz mi step by step przepis na rogi i ile zostawiales poprzedniej warstwy, moze w koncu kiedys to skumam
CHAOS DWARF ARMY
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dzięki wszystkim za komentarze
Ziemko nie powiem ci dokładnie jak to szło i dokładne kolory bo chyba prawie zawsze robię to innymi kolorami ale trzymam się takiego schematu;
--ciemny brązowy
--jasny brąz
-- dodajemy coś ala sneke bite lether ( piaskowy) do brązu
-- do sneke bite dodajemy kościsty
-- sam kościsty
-- kościsty z dodatkiem białego
-- na koniec czarny u nasady rogów oraz cieniutkie linie w po środku brązowych
Ilość warstw zależna od wielkości roga/zęba
a tu mały zwiastunek tego co obecnie leży na moim stole
Ziemko nie powiem ci dokładnie jak to szło i dokładne kolory bo chyba prawie zawsze robię to innymi kolorami ale trzymam się takiego schematu;
--ciemny brązowy
--jasny brąz
-- dodajemy coś ala sneke bite lether ( piaskowy) do brązu
-- do sneke bite dodajemy kościsty
-- sam kościsty
-- kościsty z dodatkiem białego
-- na koniec czarny u nasady rogów oraz cieniutkie linie w po środku brązowych
Ilość warstw zależna od wielkości roga/zęba
a tu mały zwiastunek tego co obecnie leży na moim stole
tu więcej znajdziesz
http://s97.photobucket.com/user/WY_ZNAW ... OS%20DWARF
choć jakość też nie jest powalająca, dokładniej pokażę jak ich zmaluje
http://s97.photobucket.com/user/WY_ZNAW ... OS%20DWARF
choć jakość też nie jest powalająca, dokładniej pokażę jak ich zmaluje
Dzień dobry w tym miłym poniedziałkowym poranku, co z tego ze pogoda jest do dupy trzeba się cieszyć z początku nowego tygodnia:D:D:D
Po weekendowych bojach skończyłem podstawki pod regiment wojowników, tym samym stworzyłem zarys i schemat podstawek pod armie. W sumie nic nowego co do tej pory wymyślili inni nie stworzyłem, zerknijcie sami.
Pozdrawiam
R.
Po weekendowych bojach skończyłem podstawki pod regiment wojowników, tym samym stworzyłem zarys i schemat podstawek pod armie. W sumie nic nowego co do tej pory wymyślili inni nie stworzyłem, zerknijcie sami.
Pozdrawiam
R.
Manglery świetne!
CHD'eki, mimo słabych zdjęć wyglądają na bardzo fajne konwersje.
Ale te podstawki....Dla mnie lawa na ChDekach jest mega passé. Ja wolałbym te figurki zobaczyć chociażby na takich podstawkach:
Albo na kamieniach pomalowanych w brudnych brązach...Poza tym ta lawa, jak dla mnie, wygląda po prostu brzydko.Chociażby w porównaniu do tego co już pokazałeś.
CHD'eki, mimo słabych zdjęć wyglądają na bardzo fajne konwersje.
Ale te podstawki....Dla mnie lawa na ChDekach jest mega passé. Ja wolałbym te figurki zobaczyć chociażby na takich podstawkach:
Albo na kamieniach pomalowanych w brudnych brązach...Poza tym ta lawa, jak dla mnie, wygląda po prostu brzydko.Chociażby w porównaniu do tego co już pokazałeś.