tylko żeby pokazać konwersje i tworzenie

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
dziękuję za te słowa,Chemol pisze:Widziałem to na żywo. O wiele lepiej wyglądają niż na zdjęciach. Chłop po prostu lubi dużo konwertować. Malowanie schodzi na dalszy plan. Zresztą; figsy nie muszą być mistrzowsko pomalowane żeby nimi stawać w boju.
JarekK pisze: po 3 weź czarną farbkę, pusty pojemniczek po farbie wrzuć tam kilka kropli tej czarnej farby zalej cały pojemnik wodą pomieszaj i nałóż na wszystko na co możesz...
podstawki sa pomalowane oprócz brzegów, bo to jest korek 4 mm.Kuros pisze:podstawki !!!!!!!!!!!
pomaluj najpierw na czarno , później na brąz i zdrajbraszuj!!!!!!!!!
to takie proste a daje bardzo dużo!!!!
widać że się nie znasz na malowaniuJarekK pisze: po 3 weź czarną farbkę, pusty pojemniczek po farbie wrzuć tam kilka kropli tej czarnej farby zalej cały pojemnik wodą pomieszaj i nałóż na wszystko na co możesz...
taki wash jak mówisz to tylko brudzi figurke i wygląda to paskudnie na modelach
warto zainwestować tą dychę na oryginalnego washa gw czy valleyo
oni nie stoją tylko siedza na siodłach. tak zostanąCookie Monster pisze:Tylko nie mów,że rycerze już tak zostaną na stojąco...
to jest rzecz która wyróżnia moją ARMIE i to nie jednąKuros pisze:jak były by pomalowane to nie widać było by kamieni naturalnych
a także kamyczki nie mogą robić za trawe tylko za ziemie czyli kolor brązu
Fuxiorr pisze:Podstawki sa juz lepszeno i cieniowanie tez
Bardzo fajny mag
dziękuję za miłe słowa, właśnie chodzi o to by pokazywać nie tylko dla krytyków, żeby nabijali postySolo pisze:Bezkonkurencyjna armia, bardzo mi się podoba fakt upubliczniana swoich zbiorów.
Prawie się zmotywowałem aby pokazać co osobiście uzbierałem przez lata.
Popraw zdj i dawaj dalej.
zgadza się ! pozdrawiam wszystkich oglądającychsmiejagreg pisze:Zrozumcie wreszcie - Rudobrodemu się te kamienie podobają i zdecydował, ze TAK MA BYĆ I KONIEC![]()
![]()
. Więc tak ma być i koniec, po prostu
. A że wygląda to kiepściutko, bo kamienie są w innej skali, niż w rzeczywistości i mają tym samym nieco inne kształty i kolor od naturalnych w odpowiedniej skali, to NIE MA ZNACZENIA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...