Plotki ws 8ed. Kodeksu DE
Moderator: Yudokuno
Re: Plotki ws 8ed. Kodeksu DE
Ciekawe o co chodzi z tym podziałem premiery DE na dwa miesiące. Podobno pierwsza fala 05.10 i kolejna 02.11. Mówi się narazie o nowym modelu Shadowblade w listopadzie więc może wtedy wydadzą też innych bohaterów. Nie mniej nie pamiętam żeby do tej pory robili coś takiego.
A zdjęć jak nie było tak nie ma, a ten weekend to ostatni moment na ich wypłynięcie.
A zdjęć jak nie było tak nie ma, a ten weekend to ostatni moment na ich wypłynięcie.
Ponoć wystawialny na półkę
:

Uploaded with ImageShack.us
a to pewnie ci magowie na kuniach :

a to pewnie ci magowie na kuniach :

OMG to taki fejk, że aż należy Ci się 30 batów.
Warlocy to modele herosa z GW na komiku, którego przed sekundą miałem w ręce. Kraken to słaby ulepek, nie na poziomie GW, a poganicze to są poganiacze z hydry + bitsy od korsarzy(maski)...

Warlocy to modele herosa z GW na komiku, którego przed sekundą miałem w ręce. Kraken to słaby ulepek, nie na poziomie GW, a poganicze to są poganiacze z hydry + bitsy od korsarzy(maski)...

Kolejna wersja plotek. Ten Kharibdyss to chyba nazwa krakena.so it's clear now, that DE will be released during two months. October we will have warrior, witch elves, blood throne, Kharibdyss (dont know what is it), and a plastic shadowblade.
as we can see GW has put bg, chariot and dark riders to next month along with innocence(the 40K table game,i'm 95% certain that it will be in November). for good reason we can split our money to two months. that's really kind.
for the price:
shadowblade, £12
warrior,£20
witch,£35
throne,£45
kha…balabalabala,£40
- Paraszczak
- Falubaz
Ja tego nie ogarniam...albo termin Booka to ściema, albo treść to tajemnica państwowa. No żeby tydzień przed premierą nie było wiadomo w zasadzie NIC???!!
Ale bieda, my to już rozpiski składaliśmy i się cieszyliśmy loremasterami i innymi nowymi badziewiami.
Na pewno premiera za tydzień?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Myotis pisze:Jak dla mnie będzie Kraken i Kharibdyss, bo to nie to samoA plotki kraken/hydra były wkrętą
Kharibdyss
to przeinaczona nazwa zaczerpnieta z mitologii greckiej -
Charybdis - potwór morski, przewaznie wygladajacy jak kraken
Za tydzień będzie nowy WD premiera za dwa. GW przesunęło o tydzień standardowe terminy nowosci. Teraz WD jest w ostatni weekend miesiąca a premiera w pierwszy kolejnego. Tak w każdym razie było z SM wygląda że i teraz będzie podobnieWojtuśŚ pisze:Ale bieda, my to już rozpiski składaliśmy i się cieszyliśmy loremasterami i innymi nowymi badziewiami.