06.10.13r. WARSZAWA Paradoxalia - "Zemsta Paradoxu" (800pts)
Re: 06.10.13r. WARSZAWA Paradoxalia - "Zemsta Paradoxu" (800
I tak nie masz najgorzej Co prawda ciężko złożyć ale ten turniej nie jest do maksowania czegokolwiek tylko i wyłącznie dla dobrej zabawy - czyli powinny grać głównie dwa kluby z Warszawy
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nie jest na Euro. Zasady skladania rozpiski i ograniczenia masz w pierwszym poście.Syn_Ariel pisze:Czy ja dobrze rozumie, że ten Turniej nie jest na zasadach EURO ?
Nie, ale jest ocena malowania.Syn_Ariel pisze:Czy jest wymóg pomalowanej armii ?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Up listy zgłoszeń - wszystkie zgłoszenia przestudiowane - mały jeden problem z rozpiską był - poza tym wszystko ok.
Najlepszy Efronteryczny klub w Polsce również wyśle swojego reprezentanta
Najlepszy Efronteryczny klub w Polsce również wyśle swojego reprezentanta
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Pytanie - w ciagu paru dni dowiem sie czy malarz poradzi sobie z przesadzeniem Plague Toadsow na podstawki 40/40..gdyby jednak mu ta sztuka nie wyszła czy moge przyjść z bestiami na 50/50 czy poprawiać rozpiskę?
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
Czy ktoś kto niedługo rozegra pierwszą bitwę w młotka może się zapisać na turniej bez ryzyka linczu za nie tip topowe ogarnianie rozgrywki?
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Smiało!
ja byłem na wiosennym turnieju w PX jako obserwator i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony klimatem i organizacją.
Tym razem zagram, i będzie to mój pierwszy duzy event (grałem na Polconie w 8-osobowym turnieju).
Mysle, ze nikt nie będzie takim burakiem, żeby karcic przeciwnika za błędy nowicjatu, a format turnieju sprzyja wdrażaniu się w to hobby.
Załoga Paradoxu to przemili ludzie
ja byłem na wiosennym turnieju w PX jako obserwator i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony klimatem i organizacją.
Tym razem zagram, i będzie to mój pierwszy duzy event (grałem na Polconie w 8-osobowym turnieju).
Mysle, ze nikt nie będzie takim burakiem, żeby karcic przeciwnika za błędy nowicjatu, a format turnieju sprzyja wdrażaniu się w to hobby.
Załoga Paradoxu to przemili ludzie
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
- swieta_barbara
- habydysz
To Ty kiedyś chyba wspominałeś, że zawiodłeś się poziomem Narbutta - cieszę się, że znalazłeś miejsce dla siebie.Bearded Unclean 'Un pisze:Załoga Paradoxu to przemili ludzie
Paradoxy to rowne chlopaki, nie to co taka Paulinka czy Rince, ktory sie zbucowal ostatnio za bardzo (a w realu wporzo koles jest).