Plotki ws 8ed. Kodeksu DE

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Ready
Mudżahedin

Re: Plotki ws 8ed. Kodeksu DE

Post autor: Ready »

Taki sobie ;) od razu zdradzę, że byłbym zdziwiony gdyby pokazali więcej ale sam trailer na kopyto robiony ;)

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

I tak najbardziej jestem ciekaw czy magia bedzie jeszcze bardziej destruktywna
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Awatar użytkownika
Caman
Mudżahedin

Post autor: Caman »

Jeśli w 8 ed DE będą utrzymane w takim klimacie jak trailer (piraci + potwory morskie) to będę w siódmym niebie [-o<

Awatar użytkownika
Paraszczak
Falubaz

Post autor: Paraszczak »

We destroy all in our way. As simple as that. Like it!.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Dreadfleet 2nd edition
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Ready
Mudżahedin

Na trochę przed premiera, 8-10 miesięcy temu(przed HE) słyszałem, że GW idzie w opcje WE defensywna, HE off/deff, DE full ofensywna ;)
prawdopodobnie dostana mocny napór kosztem rozpisek defensywnych ale jak to mówią najlepsza obroną jest atak ;)

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Hehe a jak mówiłem o klimacie piratów z karaibów kilka tygodni temu to zostałem wyśmiany :lol2:

Ready
Mudżahedin

hypnotic pisze:Hehe a jak mówiłem o klimacie piratów z karaibów kilka tygodni temu to zostałem wyśmiany :lol2:
I jak smakuje zemsta / osobista satysfakcja ;P?

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Ready pisze:Na trochę przed premiera, 8-10 miesięcy temu(przed HE) słyszałem, że GW idzie w opcje WE defensywna, HE off/deff, DE full ofensywna ;)
prawdopodobnie dostana mocny napór kosztem rozpisek defensywnych ale jak to mówią najlepsza obroną jest atak ;)
Jeśli by tak się stało to LOVIN' IT, a nie jakieś lajki. Muszą coś wymyśleć, żeby bohaterowie byli troszkę twardsi, bo PoK raczej zniknie.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Helfickie hero sa twarde 8)
Wasze podobnie jak nasze wyglądać.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Okres wyczekiwania zaczyna mnie juz naprawde irytowac...
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Cieszcie się na 13/8 przedmiotów magicznych :twisted:
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Post autor: Jarlaxle »

Jak to ma być 8 przedmiotów klasy pendanta, to tak :D a tak serio, to szkoda iż stracimy tyle fajnych rzeczy z booka :P Ciekawe co zostanie?

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Nom, DE glownie opieraly sie na super przedmiotach. Fajnie, ze jak na razie, wyglada na to, ze gra ta armia zmieni sie o 180 stopni.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Ready pisze:
hypnotic pisze:Hehe a jak mówiłem o klimacie piratów z karaibów kilka tygodni temu to zostałem wyśmiany :lol2:
I jak smakuje zemsta / osobista satysfakcja ;P?
Zajebiście 8)

Ale przeginają z tymi zdjęciami, nie rozumiem polityki promocyjnej GW. Zamiast robić kontrolowane przecieki i podsycać atmosferę to zachowują się jakby ich klienci nie interesowali tylko realizacja własnego tajnego projektu. Jeszcze rozumiem że zasad nie chcą puszczać ale tak ukrywać zdjęcia modeli to absurd. A na koniec przypieprzą chore ceny. Kto się tam marketingiem zajmuje?

Ciekawe też czy dadzą do armybooka zdjęcia modeli wychodzących w drugiej fali, kojarzy mi się że w obecnym lub poprzednim była jakaś fotka starych modeli. Wprowadzają nowego chariota i warlocków bez figurek do gry a wariorów i wiedźmy dają przed nimi, nie kumam.

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Ciekawe czy mantysia będzie w rarach :P I jak one będą ułożone. Jeśli jakiś monster trafiłby do speciali można by wtedy ułożyć monster trucka :D no i zasadnicze pytanie co z MC? Będą, czy też nie? :P

Chcemy foty 8)

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

no i zasadnicze pytanie co z MC? Będą, czy też nie? :P
No to już raczej wiadomo, nie sądzę żeby przeszli nie zauważenie do tej pory.

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Myotis pisze:Ciekawe czy mantysia będzie w rarach :P I jak one będą ułożone. Jeśli jakiś monster trafiłby do speciali można by wtedy ułożyć monster trucka :D no i zasadnicze pytanie co z MC? Będą, czy też nie? :P

Chcemy foty 8)
W pierwszym rzucie na 100% nie będzie MC w frugim raczej też nie.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
Jarlaxle
Kretozord

Kto wie :P Do tej pory mało mówią o booku, a już gdy chodzi o pokazywanie czegokolwiek, to bida z nyndzą :P

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Rince pisze:Nom, DE glownie opieraly sie na super przedmiotach. Fajnie, ze jak na razie, wyglada na to, ze gra ta armia zmieni sie o 180 stopni.
jak wyszly, opieraly sie na cholernie mocnym pierdolnieciu, ewentualnie mocnym strzelaniu. dopiero 8 edycja i eurocomp sprawil, ze pozostalo sie cieszyc itemami.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Zablokowany