Wprowadzenie turniejowo/ligowe

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Wprowadzenie turniejowo/ligowe

Post autor: Lechu »

Na wstępie sorry jeśli nie w tym temacie co trzeba.

Nie doszukałem się takich informacji, więc zarzucam pomysł-prośbę:
Czy ktoś ogarnięty w temacie mógłby opisać (niekoniecznie krótko) wszelkie turnieje i ligę dla kogoś kto nie ma o tym zielonego pojęcia? Potem najlepiej przykleić dla następnych zielonych, a potencjalnych zawodników :)

Pozdrawiam i z góry dzięki za odzew :)

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

W regulaminie OLWHFB masz wszelkie informacje:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=27&t=15801

czyli w skrócie: jest ranking, jak jeździsz na turnieje to zdobywasz punkty, im więcej ludzi na turnieju tym wyżej punktowany. W roku jest 10 imprez które zbierają po 100+ graczy i nazywają się one "Masterami".

Resztę detali doczytasz w regulaminie.

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

No właśnie gdzie są te imprezy po 100 + graczy ciągle ich szukam.

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Baaardzo dziękuję Furionie :)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Obrazek

Jakoś to tutaj tak fajnie pasuje.

Awatar użytkownika
Me_gusta
Chuck Norris

Post autor: Me_gusta »

W regulaminie nie ma nic na temat tego jak zapisać się do ligi. Wybaczcie jestem nowy i nie wiem jeszcze jak to działa, a chciałbym wziąć udział w kolejnej

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Me_gusta pisze:W regulaminie nie ma nic na temat tego jak zapisać się do ligi. Wybaczcie jestem nowy i nie wiem jeszcze jak to działa, a chciałbym wziąć udział w kolejnej
Wystarczy, że pójdziesz na turniej z wyrobionym ID ligowym - organizatorzy automatycznie zapiszą Twoje wyniki na Twoje konto.

Nr ID możesz wyrobić tutaj:
http://ranking.wfb-pol.org/player_add.php

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

W momencie przystąpienia do dowolnego turnieju, którego wyniki są zgłaszane do ligi, jesteś automatycznie liczony do rankingu bieżącej ligi.
Jeżeli to Twój pierwszy turniej w ogóle, to zostanie Tobie wygenerowane ID ligowe, z którym będziesz się zgłaszał do każdego następnego turnieju.

pozdrawiam i życzę dobrej zabawy,
Furion

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Shakin' Dudi pisze:Obrazek

Osz Ty :D Ile to lat temu było?

Już zapomniałem ksywę Ordinowca-bretończyka z książką w ręku (mam na końcu języka), a tego typa wysokiego po środku co grał lizakami to już daawno nie widziałem. Pamięta go ktoś? :D

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Nowy gracz nie musi sam sobie wyrabiać numeru ID, powinien zająć się tym organizator pierwszego turnieju, na który nowy gracz przychodzi i poinformować gracza o tym jaki numer ID dostał. Potem już obowiązkiem gracza jest ten numer znać i podawać w zgłoszeniach na następne turnieje.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bearded Unclean 'Un
Kretozord

Post autor: Bearded Unclean 'Un »

Faktem jest, ze brakuje jakiegos generalnego opisu czym jest liga, z linkami do istotnych wątków, strony ligowej itd.
To o czym piszecie, pomagając chłopakom, mogłoby byc spisane w jednym, przypiętym wątku.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."

Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Kołata pisze:
Shakin' Dudi pisze:Obrazek

Osz Ty :D Ile to lat temu było?

Już zapomniałem ksywę Ordinowca-bretończyka z książką w ręku (mam na końcu języka), a tego typa wysokiego po środku co grał lizakami to już daawno nie widziałem. Pamięta go ktoś? :D
Bretoniec to Halfing?

A turniej to wojenny młot, chyba 2004.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Kołata pisze: Już zapomniałem ksywę Ordinowca-bretończyka z książką w ręku (mam na końcu języka), a tego typa wysokiego po środku co grał lizakami to już daawno nie widziałem. Pamięta go ktoś? :D
Halfing
a gosc od lizi to Karol Jagiełło

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Kurde, macie pamięć :)
Po takich fotach widać najlepiej ile już człowiek w tym battlu siedzi. Cała młodość! ;)

Awatar użytkownika
Me_gusta
Chuck Norris

Post autor: Me_gusta »

Kalesoner pisze:Nowy gracz nie musi sam sobie wyrabiać numeru ID, powinien zająć się tym organizator pierwszego turnieju, na który nowy gracz przychodzi i poinformować gracza o tym jaki numer ID dostał. Potem już obowiązkiem gracza jest ten numer znać i podawać w zgłoszeniach na następne turnieje.
Dzięki wielkie. To dużo ułatwia i wyjaśnia. Myślę że taka informacja przydałaby się w regulaminie.
Jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdrawiam
Bartek

ODPOWIEDZ