Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]
Re: Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]
Chlopaki mielismy dosc burzliwa dyskusje w klubie na temat proxow, czy armia w stylu karteczek jaka mial Pedro u nas w Bydgoszczy bedzie dopuszczona? Nie wiem jak nikt z glownych organizatorow tego nie zauwazyl. Apeleuje o rozsadek w tej sprawie, drugi raz u nas taka akacja na pewno nie przejdzie. Proxy proxami, ale w granicach rozsadku.
tak tak ale nie mam jeszcze wszystkiego co chce z nowości i co mi potrzebne do gry jest a proxować nie mam zamiaru póki co (dlatego też tak malo teraz gram)Heptun pisze:Super ! Jakbyście mieli problemy z proksami figsów to piszcie w temacie - pozałatwiamybeszcza pisze::) Chełmża się pojawi myślę, że będzie nas 3 a może i 4
To czym ty teraz będziesz grał ? Jaszczurkami ?Gokish pisze:Może może ale najpierw muszą przyjść rzeczy które mi brakują nie chce proxować za dużo.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
+1 czlowiek sie pozniej gubi co gdzie jest...Ziemko pisze:Chlopaki mielismy dosc burzliwa dyskusje w klubie na temat proxow, czy armia w stylu karteczek jaka mial Pedro u nas w Bydgoszczy bedzie dopuszczona? Nie wiem jak nikt z glownych organizatorow tego nie zauwazyl. Apeleuje o rozsadek w tej sprawie, drugi raz u nas taka akacja na pewno nie przejdzie. Proxy proxami, ale w granicach rozsadku.
Zastanawiamy się czy może zniechęcić proksiarzy oceną malowana w stylu bydgoskim. Ostatnio faktycznie krystian i Pedro w drodze powrotnej mówili, że muszą dokupić figurek i domalować modele bo bardzo boli taka ocena
Zobaczymy - jest czas - jak dogadamy to napiszemy
Zobaczymy - jest czas - jak dogadamy to napiszemy
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Widzisz sęk w tym, że to nie powinna być ocena bydgoska a standardowa.
Przecież promujemy hobby a nie radosną twórczość z wycinankami
To nie ma być odstraszanie a promowanie tych którym się chce.
Przecież promujemy hobby a nie radosną twórczość z wycinankami
To nie ma być odstraszanie a promowanie tych którym się chce.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Dokladnie jak Pasiak pisze.
Ja na szybko ogarnialem treje pod 2 oddzialy, zeby nie stracic na tym punktu.
Badz co badz taka ocena mobilizuje, a osoba, ktora przyklada wieksza wage do aspektu modelarskiego naszego hobby czuje sie doceniona.
Ja na szybko ogarnialem treje pod 2 oddzialy, zeby nie stracic na tym punktu.
Badz co badz taka ocena mobilizuje, a osoba, ktora przyklada wieksza wage do aspektu modelarskiego naszego hobby czuje sie doceniona.
Według mnie (jako początkującego) ocena za malowanie to bardzo dobry pomysł. Jednakże nie zabraniałbym proxowania, o ile można się zorientować, co jest czym. Jeśli ktoś się nie postara - jego problem, straci 10 czy 14 pkt i będzie musiał się za to zabrać. Polecałbym oceniać to bardzo surowo. Sam nie mam jeszcze dużej ilości modeli, ale wiem, że jest to niesprawiedliwe, gdy ktoś nie ma nic z tego, że mu się po prostu chciało.
DE turniejowo (W/D/L)
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
Nikt nie mowi o zabranianiu proxowania na zasadzie - jakas kawaleria za kawalerie chaosu, czy np. smok za hydre.
Ale puste wyciete karteczki jako juggery to przeginka.
Nie gramy w bierki tylko WFB.
P.S. Jak komus czegos brakuje zawsze moze poprosic innych graczy o pozyczke, jesli nie konkretnego modelu to nawet model, ktory pasowalby jako prox.
Ale puste wyciete karteczki jako juggery to przeginka.
Nie gramy w bierki tylko WFB.
P.S. Jak komus czegos brakuje zawsze moze poprosic innych graczy o pozyczke, jesli nie konkretnego modelu to nawet model, ktory pasowalby jako prox.
Też popieram, szkoda, że na masterach tego nie przestrzegają..... Dawno temu przed jednym (litościwie pominę nazwę i miejsce) pomalowałem chyba ze 100 modeli w 2 tyg. żeby tylko jechać, a widziałem tam takie rzeczy, że....
Chłopska Bretka : W/R/P: 4/2/4
I jednak wyskoczyło, akurat na 12.X -więc niestety odpadam.Byro pisze:O ile mi nic nie wyskoczy to chętnie wpadnę.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Byro pisze:I jednak wyskoczyło, akurat na 12.X -więc niestety odpadam.Byro pisze:O ile mi nic nie wyskoczy to chętnie wpadnę.
I pewno ja też tyle latajek nie będę miał do gry
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Byle nie blood and glory.