Silesian 2013 - giełda transportu

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Silesian 2013 - giełda transportu

Post autor: KrzysiekW »

Temat zakładam, ponieważ kilka osób pyta jak może dotrzeć,a kilka innych może mieć miejsca w autach itp. Coby nie musieli się przekopywać przez tony offtopu, lekkiego flejmu itp, to zapraszam tutaj. :)

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

piątek, godzina 13-14 wyjazd z Warszawy. Szukam 2 osób, jedziemy w 4. trasa 600km, 6x6x5,7/4 = 52zł/osoby w 2 strony.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Witam, mogę stanowić alternatywę tańszej taksówki w Gliwicach, mam czas bo niestety nie zagram, a do kozłowa jest 3 strefa.
Więc w razie potrzeby kontakt na telefon 609822736 Michał ""Pawlak" Pawlarczyk.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

sYsek
Kretozord

ciągle mam 2 wolne miejsca z Warszawy...

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
Profi
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Profi »

karl1299, chętnie skorzystam z kumplem. Będziemy jechac pociagiem do Gliwic, daz rade zrobić kurs Gliwice-Kozłów? Jesteś w stanie określić się teraz cenowo? :)

sYsek
Kretozord

gdyby komuś nie pasowała 14, a chciałby się zabrać, dajcie znać. chcę po prostu wyjechać jak najwcześniej, unikając korków, ale i godzina 16-17 może być, najwyżej dojedziemy spóźnieni na imprezę ;) jednak wyjazd na 100% w piątek. pozdrawiam i czekam na pm/sms/telefon.

nr 694 471 400.

Szczur22

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

Profi pisze:karl1299, chętnie skorzystam z kumplem. Będziemy jechac pociagiem do Gliwic, daz rade zrobić kurs Gliwice-Kozłów? Jesteś w stanie określić się teraz cenowo? :)
Mam już 2 wiec nie wiem czy to nie wy, szczegóły telefonicznie.
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Profi
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Profi »

To my ;). Będzie jeszcze jeden do przewiezienia. W Gliwicach będziemy ok. 8:10.

ODPOWIEDZ