"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Re: "Myśl tfurcza" by Daw [up 29.09 - GG - WIP]

Post autor: Daw »

Dziękuję za dobre słowa raz jeszcze ;)
szczurek pisze:najs =D> chociaz mam wraznie ,ze w realu lepiej się prezentują ... Swoja drogo niezle foty :wink: Jedynie podstawki ubogie ...

p.s-gg to ci których widziałem ? przemalowywales tych niebieskich czy masz 2 regon ?
Podstawki będą poprawione... na całej armii - tzn. zgodnie z radą Grześka i Łukasza dodam trawkę army paintera i podstawki dużo w ten sposób zyskają.
Jeszcze czeka mnie zrobienie podstawek pod tyle modeli, że tę trawkę i tak przykleję na koniec co by nie burzyć koncepcji i robić tak jakie było dotychczasowe założenie.

Co do Gwardii to dokładnie ten sam oddział. Problem w tym, że w PX jak siedzieliśmy jest strasznie żółte i słabe światło przez co nie widać poprawnie i wystarczająco jasno kolorów :D
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Witajcie po krótkiej przerwie.

Poprzyklejałem trochę tego tuft-u na podstawki - efekt faktycznie znacznie lepszy :)

Podziękowania dla Hubsona za pomoc w przygotowaniu zdjęć - myślę, że znacznie lepszych niż poprzednie tutaj umieszczane (z wyjątkiem Varghulfa) :)
Fotki robione dwa dni temu. Od tego czasu prezentowana szóstka fell-batów jest już pomalowana. Pozostało do pomalowania jeszcze 5 nowszych metalowych wzorów. Dwa modele na pierwszym zdjęciu są już skończone.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Poniżej wraciak malowany razem z poniższymi hexami rok temu - póki co na razie szmata na wykończeniu jest - necro rozpoczęty miesiąc temu.
Obrazek
Obrazek

Poniżej kolejny WIP - tym razem moje konnego BSB-ka. Więcej jest tutaj do roboty niż zrobione ale konept już delikatnie można dostrzec - oczywiście jeszcze barding habety będzie trochę edytowany, szmata całkowicie, a także w grę wchodzi jeszcze dokończenie płaszcza...
Obrazek
Obrazek
Obrazek
blisko rok temu zaczęte płaszcze u Hexów (szmaty mają otrzymać efekt zbliżony do Wraciaka powyżej):
Obrazek
Obrazek
Nowe foto gwardii robione lepszym aparatem:
Obrazek

EDIT: konieczne było skorzystanie z innego hosta zdjęć. Ten, który był nie pozwala na wrzucanie hotlinków...
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 10:38 przez Daw, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Zakaz hotlinkowania :mrgreen:
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Naciąłem się :)

Za chwileczkę podmienię pozostałe foty...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Post autor: Majones »

strasznie mi się podobaja płomienie na sztandarze gwardii, w ogóle cała gwardia jest cacy, choć może te pomarańczowe wstawki nie specjalnie do mnie przemawiają, i to samo właśnie z batami, wg mnie trochę dziwne futro. BSB wygląda obiecujaco.

Awatar użytkownika
Fuxiorr
Masakrator

Post autor: Fuxiorr »

Zjesbisty styl i malowanie :!: :!: :mrgreen: :mrgreen:
Najlepiej wyszli GG
misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy :)

ODPOWIEDZ