W końcu skasowali Hate na wszystko

Moderator: Yudokuno
Nom, i dali ASF na wszystko... Hmm...Przemcio pisze:Ja to jestem ciekaw czy w kocioł będzie można targetować oddzielnie od unitu magią bo jak tak to będzie mocno nie grywalny... poza tym ponad 300 pkt. za kocioł do tego unit coś koło 400 pkt. i mamy piekny unit z frenzy, który nigdzie nie dojdzie
W końcu skasowali Hate na wszystko
Bliżej temu złożeniu do Furmanki w Monkach. Też mają frezny, mają 3S i nie mają pancerza. Mogą mieć nawet sztandar z przerzutami trafień i ranień na jedną turę. Kiedy ostatni raz widziałeś taki oddział?Rince pisze:Dzwonek mozna targetowac, to i kociolek bedzie mozna. Czy dzwonek jest niegrywalny?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
5+ ma dawac unitowi w ktotym jest, a ile ma sam z siebie, tego na razie nie wiadomo.Przemcio pisze:ASF to nie Hate... szczerze wolał bym Hate jak bym miał wybierać![]()
Rince co do dzwonka to on ma 4+ warda, z tego co czytałem to kociołek będzie miał 5+... (oczywiście to nie pewne) a to jeśli się potwierdzi to duża różnica.
Nadto ile widziałeś ostatnio skavenów z dzwonkiem w rozpie na topowych stołach na turniejachja widziałem skaveny owszem ale złożenia kalesonowego bez dzwonka...