Podział ról na ETC 2014

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Re: Podział ról na ETC 2014

Post autor: Lidder »

@Kalesoner
Chodzi o to, że co najwyżej 3 z poprzedniego składu może zostać wybranych do obecnego.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

no to zróbmy to na pewniaka i oddajmy stare, trudniejsze miejsce. tak sobie myślę
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Lidder pisze:@Kalesoner
Chodzi o to, że co najwyżej 3 z poprzedniego składu może zostać wybranych do obecnego.
Czy to jest już pewne, czy takie ograniczenie może ale nie musi dopiero się pojawić?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

only half of AR COM seats (round up) can be taken by people who were on AR COM last season
Się już pojawiło w temacie z kandydaturami.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Ograniczenie 3 reelekcji jest pewne i jest tam od kilku lat, natomiast pojawił się pomysł zlimitowania łącznej liczby kadencji w AR (ktoś chciał el reya w ten sposób EDIT wyrzucić), ale szansa, że to przejdzie w tym roku jest mniejsza niż ta którą miał Gowin na wygranie z Tuskiem na szefa PO. Matt Yeo coś przebąkiwał, że nie ma zamiaru się zgłaszać, co akurat nie rozwiązuje zbyt wielu problemów bo to nie była super popularna postać (po za wyspiarzami). Problemem realnym jest dopiero sytuacja w której potwierdzą się El Rey, Dirty Player i Hampus. Niestety chłopaki czekają ze zgłoszeniami. Na ten moment tak naprawdę nie ma żadnego mocnego kandydata jeszcze, bo KramData po tego rocznym byciu chairmanem oddał sporo poparcia.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Rince: myślę, że dać wystarczającą zachętę dla menago drużyny i takowy się znajdzie. Na przykład: za włożony trud zrzuta w te 9 osób dla menago na dojazd razem z drużyną...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

To jest oczywiste.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Kudeł, czy gadałeś z Amerykanami czy będą chcieli przepchnąć w tym roku kbonna?
Z nimi zawsze byłoby łatwiej się dogadywać w kwestiach różnych głosowań.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Oni cały czas kminią i chyba go wystawią, ale to akurat pewny głos.

Robaczek
Wałkarz

Post autor: Robaczek »

Z braku dostępu do zlustrowanego forum chciałbym tu napisać, że uważam zachowanie Furiona z poniżej dna. Mam nadzieję, że nie tylko ja.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

mam nadzieję, że więcej kont już nie masz
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Pamiętacie rzut kostką o członkostwo w AR? Teraz będzie rzut kostką o to, gdzie będzie ETC 2014 :D

http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 3&t=117938

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Oddałem głos na AR.com, konsultowałem go wcześniej z Shinem nie jest to jakaś mega złośliwość. Chodzi o to, ze nawet jak nie uda się wepchnąć Jurka to są realne (acz nie jakieś mega szanse), że ktoś z zestawu El Rey i dirty też nie wejdzie.

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Robaczek pisze:Z braku dostępu do zlustrowanego forum chciałbym tu napisać, że uważam zachowanie Furiona z poniżej dna. Mam nadzieję, że nie tylko ja.
Hehehe. :D
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Z czego się Wojtuś śmiejesz :?:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Lidder pisze:Pamiętacie rzut kostką o członkostwo w AR? Teraz będzie rzut kostką o to, gdzie będzie ETC 2014 :D

Tak apropo tego wątku cytat z wikipedii, który ktoś tam powinien ogarnąć zanim napiszę takie głupoty :)
"...Monaco the second smallest, and the most densely populated country in the world..."
Z tego FIFA/UEFA też śmiechłem:) Ale są tam dobre pomysły... może wystawimy reprezentacje Śląska, Kaszub itd :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Lidder pisze:Pamiętacie rzut kostką o członkostwo w AR? Teraz będzie rzut kostką o to, gdzie będzie ETC 2014 :D

Sprawdzanie dokumentów jeju jakie pomysły :D niedługo to przed ETC kontrola antydopingowa + sprawdzanie dokładne kostek itp ;P
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

Przemcio pisze:Z czego się Wojtuś śmiejesz :?:
Z bzdurności tekstu, z którego się śmiał? Taki byłby mój powód.

Marudzenie na decyzję Furiona polecam małym dziewczynkom.
Jednym ruchem rozciął gordyjski węzeł niemożności podjęcia decyzji przez innych kandydatów i jeszcze zgarnie może stołek.
Dla mnie mistrzostwo i doskonałe wyczucie swojej pozycji. =D>
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Ale i tak nie pojedzie na ETC.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Lidder pisze:Ale i tak nie pojedzie na ETC.
Słyszałem że już jest za dobry żeby go nie brac i jedyna szansa to ban na repre. jako ze dostał sie do Ar to szuka sie podstawy bana w trybie pilnym

Podpowiem: tego jego filmiki na YT... to takie niereprezentatywne... wstyd troche dla Polski jakby ktoś z takim akcentem reprezentował nasz kraj
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ