hierotytan.Rakso_The_Slayer pisze:hmm... tak się zastanawiam jaka była ostatnia książka, w której dali jednostkę, do której nie wypuszczono modeli. Jakoś tak stare czasy, chyba, że się mylę. Nowa polityka jest taka, że masz modele do jednostek, które są w książce. Dziwię się więc skąd ta pewność, że będzie jednostka warlocków w specach...
Plotki ws 8ed. Kodeksu DE
Moderator: Yudokuno
Re: Plotki ws 8ed. Kodeksu DE
I Abyssal terrorShino pisze:hierotytan.Rakso_The_Slayer pisze:hmm... tak się zastanawiam jaka była ostatnia książka, w której dali jednostkę, do której nie wypuszczono modeli. Jakoś tak stare czasy, chyba, że się mylę. Nowa polityka jest taka, że masz modele do jednostek, które są w książce. Dziwię się więc skąd ta pewność, że będzie jednostka warlocków w specach...
A idz pan
Tak szczerze, to zobacze, co oni maja do zaproponowania na stole. Wstepnie mysle, zeby przerobic DRow tak, zeby mogli robic za obydwa unity. No chyba, ze boxy nie beda jakos absurdalnie drogie. Jak na razie widze, ze bede musial kupic wlasciwie nowa armie... Najciekawsze beda ogloszenia pt: "sprzedam caldron bez medusy", albo "Sprzedam meduse bez cauldrona"
Tak szczerze, to zobacze, co oni maja do zaproponowania na stole. Wstepnie mysle, zeby przerobic DRow tak, zeby mogli robic za obydwa unity. No chyba, ze boxy nie beda jakos absurdalnie drogie. Jak na razie widze, ze bede musial kupic wlasciwie nowa armie... Najciekawsze beda ogloszenia pt: "sprzedam caldron bez medusy", albo "Sprzedam meduse bez cauldrona"
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Oby magia była zacna, bo od 5ed się na Dark Lore nie grało... (chyba ze dla fanu)
"Hatered pour more through my veins"
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Zawsze gra się dla "fanu" (bo nie sądzę że ktoś gra młotka katując się na siłę ) a dark magic używam od czasu do czasu obecnie jest bardzo łatwym do czarowania lorem i względnie destruktywno pomocniczym.
Tylko nie ma dla niego miejsca, bo sa lepsze lory. Mam nadzieje, ze teraz sytuacja sie odwroci! Eh, niech ktos jakiegos pdfa ogarnie, bo ja nie wytrzymam kolejnego tygodnia
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Tak, masz racje. Nie sprecyzowałem tego, ale chodziło mi o grę na turniejach- bo jak Rince powiedział- są lepsze loryMurmandamus pisze:Zawsze gra się dla "fanu" (bo nie sądzę że ktoś gra młotka katując się na siłę ) a dark magic używam od czasu do czasu obecnie jest bardzo łatwym do czarowania lorem i względnie destruktywno pomocniczym.
"Hatered pour more through my veins"
- Paraszczak
- Falubaz
Co za francowaty pedał arty skanuje zamiast reference sheet.hypnotic pisze:Arty z booka, widać zupełną zmianę stylu:
http://campl.us/cKoMoEYyrvG
http://campl.us/GtL35eoQPLs