Ja zrobiłem sobie 2 kanapki i jakoś nie umarłem z głodu.
Generalnie nie wiem o co te całe krzyki i żale. Gadał z Podwysem chyba z 10 minut i sprawiał wrażenie bardzo zadowolonego turnieju. Nie wiem gdzie ty wtedy byłeś, bo nie pamiętam, żebym prowadził z tobą jakąś konwersację. Szkoda, że wtedy nie wyraziłeś swojego niezadowolenia, tylko teraz piszesz jakieś posty o niepodawaniu ręki i oczerniasz Roberta jako orga, choć to on postawił na nogi całą scenę bardową.
21.09.2013 Bard katowice 1000 pkt
Re: 21.09.2013 Bard katowice 1000 pkt
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Heretic
Robert proszę cię przeproś nas jeszcze raz !
Nie ma co się spinać turniej wyjątkowej urody, doborowe towarzystwo a przemyślenia o nowym formacie są do przestudiowania na Hlosie.
Widocznie Wrocławskie Pany
są przyzwyczajeni do innego komfortu, ja z mojej strony mogę was jedynie zaprosić na Tyskie turnieje w Jorgusiu gdzie przerwa na posiłek nie jest potrzebna, bo piwo płynie strumieniami a krowy na hamburgery padają gęsto pod stopami naszego gospodarza.
Aby zawęzić stosunki pomiędzy naszymi klubami i zmyć niesmak po turnieju w Bardzie, osobiście postawię piwo każdemu rodzimemu Wrocławiakowi który zaszczyci nas obecnością na turniejach Tyskiej Ligi WFB która powinna rozpocząć się od listopada.
, dlatego jeszcze raz, ale po raz ostatni przepraszam wszystkich,
Robert proszę cię przeproś nas jeszcze raz !

Nie ma co się spinać turniej wyjątkowej urody, doborowe towarzystwo a przemyślenia o nowym formacie są do przestudiowania na Hlosie.
Widocznie Wrocławskie Pany

Aby zawęzić stosunki pomiędzy naszymi klubami i zmyć niesmak po turnieju w Bardzie, osobiście postawię piwo każdemu rodzimemu Wrocławiakowi który zaszczyci nas obecnością na turniejach Tyskiej Ligi WFB która powinna rozpocząć się od listopada.
dobrze ze jest limit miejscSolo pisze:a to męski członek![]()
mocna deklaracja Andrzejumam nadzieje że twoja sakiewka wytrzyma
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Hehe, ja tylko rozwinąłem Twoją wypowiedź Solo
Ale ok, jesli faktycznie przyjedzie ktoś nowy spoza Śląska/Krakowa, stawiam mu piwo 

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Dla przykładu moja bitwa toczyłą sie jako ostatnia a jakos nie mam nic do Roberta że poszedł do domu.
Grałem juz for fun bo o podium nie było żadnych marzeń więc nie wypowiadaj się za mnie.
uważam turniej był ok ale troche bym przyblokował Woch i Doch bo to jest gra do 1 bramki...
Grałem juz for fun bo o podium nie było żadnych marzeń więc nie wypowiadaj się za mnie.
uważam turniej był ok ale troche bym przyblokował Woch i Doch bo to jest gra do 1 bramki...
” Rozejrzyj się dookoła. Zobaczysz ludzi, bez których ten świat byłby lepszy.”
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Death Note
Galeria :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35349
Strona Malarska na Facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Fallen-A ... 9393055688
Dydu - Ty i tak jestes dobry, jedno Ci stawiamy, 5 sam kupujesz po tem wsiadasz i jedziesz do domu 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."