NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
Eee tam, nie zdajesz sobie sprawy jak fajnie biją się łuki he, czy obsluga balisty.Tutajec pisze:ogolnie asf nie bedzie jakis mega, chyba z bedzie na driadach tez, jak nie to chyba tylko herosi beda lepsi i tancerze. A zatem licze na jakis fajny bonus w strzelaniu
edit: autokorekta.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 13:36 przez Wojtuś, łącznie zmieniany 1 raz.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
wszystkie te modele są stare, no ale jakieś światełko w tunelu jest.Sevi pisze:Na ostatniej stronie nowego WD fotka Wood Elfów, w centralnym miejscu Warhawk, na wydaje się skonwertowanym ptaszku, jeździec również. No chyba że to będzie nowy model bo taki jak na fotce nie wyszedł W tle łuki, a z przodu driady. Nie ma nic o cooming soon czy coś, ale zawsze to coś nowego w temacie naszej armii
A ten warhawk to konwersja? Nie ma takiego modelu.
Wisła Kraków.
Tak się składa że ja też mam wszystkie, a ten który jest na środku tego zdjęcia jest konwersją
Wisła Kraków.
Witam,
W zeszłym numerze WD na ostatniej stronie była Ghorgona która atakowała Maga kolegium cienia, i był tylko "Darkwaldzki łamacz języka" także wydaje mi się że te ostatnie strony są dziełem przypadku... no chyba że WE doczekają się reedycji wspólnie z BM.... np w formie startera do 9 edycji (gdzieś taką plotkę kiedyś przyuważyłem, chyba na 1d4chanie), a to są tylko takie "teasery" na które nikt nie zwraca uwagi.
W zeszłym numerze WD na ostatniej stronie była Ghorgona która atakowała Maga kolegium cienia, i był tylko "Darkwaldzki łamacz języka" także wydaje mi się że te ostatnie strony są dziełem przypadku... no chyba że WE doczekają się reedycji wspólnie z BM.... np w formie startera do 9 edycji (gdzieś taką plotkę kiedyś przyuważyłem, chyba na 1d4chanie), a to są tylko takie "teasery" na które nikt nie zwraca uwagi.
Też taką plotę słyszałem, ale ta osoba potem się wycofała i potwierdziła że najprawdopodobniej będzie WE. Nie wiem czy akurat będzie dwa razy pod rząd starter z elfami ale Imperium niedawno miało nowego AB wiec tez znak zapytaniaWicher pisze:Ja niestety słyszałem, że starter do 9 ed. ma mieć Imperium vs Orki i Gobliny
No ciezko cos tu mozna znalesc ciekawego, wydaje mi sie ze takiego jezdzca warhawkow nie ma, (moze jakas konwersja ale nie sadze), jedyne co jeszcze moze byc ciekawe to to ze galezi dryad sa bardzo blisko siebie wiec moga byc ustawione w klocku no i GW w booku na zdjeciach uzylo innego schematu.
Oczywiscie moze to byc zapowiedz nowego booka, albo po prostu jakis super battle raport aby ludziom przypomniec ze ta armia istnieje. Powiem szczerze ze GW wcale nie musi robic nowych modeli do armii bo ostatnio zrobili ich calkiem spoko, i to bardzo dobrych, w 40k wydali nowych SM ktorzy musieli zajac i bardzo duzo czasu.
Dobra koniec domyslow tylko kombinowac puty jeszcze mozemy sie pobawic dziwnymi jednostkami ktore moga miec 3 rozne wardy albo jako jedyne w grze koszt 40 pkt za model i potrafic tylko robic flle
Oczywiscie moze to byc zapowiedz nowego booka, albo po prostu jakis super battle raport aby ludziom przypomniec ze ta armia istnieje. Powiem szczerze ze GW wcale nie musi robic nowych modeli do armii bo ostatnio zrobili ich calkiem spoko, i to bardzo dobrych, w 40k wydali nowych SM ktorzy musieli zajac i bardzo duzo czasu.
Dobra koniec domyslow tylko kombinowac puty jeszcze mozemy sie pobawic dziwnymi jednostkami ktore moga miec 3 rozne wardy albo jako jedyne w grze koszt 40 pkt za model i potrafic tylko robic flle