NoWE (zbiór plot str. 113)

Wood Elves

Moderator: Gremlin

Zablokowany
Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Re: NoWE.

Post autor: Tutajec »

ogolnie asf nie bedzie jakis mega, chyba z bedzie na driadach tez, jak nie to chyba tylko herosi beda lepsi i tancerze. A zatem licze na jakis fajny bonus w strzelaniu
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

dokładnie - coś w stylu Legolasa z "Dwóch Wież" - radził tam sobie z pancerzem...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

ASF znacznie wzmocni WD i WR
Co do wzmocnienia strzelanie to moze dostaniemy zasade specialan AP przy strzelaniu

Szypul
Mudżahedin

Post autor: Szypul »

ASF pozwoliłoby lepiej wyciągać magów fastami. I bicie po inicjatywie herosami. Fajnie by było gdyby nam to w faq'u dopisali, żeby móc się cieszyć już teraz [-o<

Awatar użytkownika
Wojtuś
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Wojtuś »

Tutajec pisze:ogolnie asf nie bedzie jakis mega, chyba z bedzie na driadach tez, jak nie to chyba tylko herosi beda lepsi i tancerze. A zatem licze na jakis fajny bonus w strzelaniu
Eee tam, nie zdajesz sobie sprawy jak fajnie biją się łuki he, czy obsluga balisty. 8)

edit: autokorekta.
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, o 13:36 przez Wojtuś, łącznie zmieniany 1 raz.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

musiałem to 2 razy przeczytać żeby zrozumieć o co Ci chodziło...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Sevi pisze:Na ostatniej stronie nowego WD fotka Wood Elfów, w centralnym miejscu Warhawk, na wydaje się skonwertowanym ptaszku, jeździec również. No chyba że to będzie nowy model bo taki jak na fotce nie wyszedł ;) W tle łuki, a z przodu driady. Nie ma nic o cooming soon czy coś, ale zawsze to coś nowego w temacie naszej armii ;)
wszystkie te modele są stare, no ale jakieś światełko w tunelu jest.

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

A ten warhawk to konwersja? Nie ma takiego modelu.
Wisła Kraków.

Szypul
Mudżahedin

Post autor: Szypul »

Konwersja. Ale driady w klocku :o

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Wszystkie hawki sa orginalne, wiem bo mam wszystkie modele na polce :P

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Tak się składa że ja też mam wszystkie, a ten który jest na środku tego zdjęcia jest konwersją :D
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

w środku o ile pamietam jest ten z rozlozonymi skrzydłami, który robi zwrot.
Pstrykne mojemu fotke i pokaze ci jutro.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

macie to zdjecie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacobs
Falubaz

Post autor: Jacobs »

Właśnie, moze ktoś wstawić te fotkę o której rozprawiacie ;) ?
wenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Turniejowo nowe WE

12/4/5

Dargor
Chuck Norris

Post autor: Dargor »

Witam,

W zeszłym numerze WD na ostatniej stronie była Ghorgona która atakowała Maga kolegium cienia, i był tylko "Darkwaldzki łamacz języka" także wydaje mi się że te ostatnie strony są dziełem przypadku... no chyba że WE doczekają się reedycji wspólnie z BM.... np w formie startera do 9 edycji (gdzieś taką plotkę kiedyś przyuważyłem, chyba na 1d4chanie), a to są tylko takie "teasery" na które nikt nie zwraca uwagi. :D

Wicher
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Wicher »

Ja niestety słyszałem, że starter do 9 ed. ma mieć Imperium vs Orki i Gobliny

Ready
Mudżahedin

Post autor: Ready »

Wicher pisze:Ja niestety słyszałem, że starter do 9 ed. ma mieć Imperium vs Orki i Gobliny
Też taką plotę słyszałem, ale ta osoba potem się wycofała i potwierdziła że najprawdopodobniej będzie WE. Nie wiem czy akurat będzie dwa razy pod rząd starter z elfami ale Imperium niedawno miało nowego AB wiec tez znak zapytania ;)

Wicher
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Wicher »

O&G były już chyba w 2 albo 3 starterach i ich nowy AB też ma się niebawem pokazać, więc nic by mnie tu nie zdziwiło.

Poza tym jak wyszła Wyspa Krwi, to HE musiały czekać na booka jeszcze 3 lata, a Skaveni nadal nie mają ;)

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Tutajec pisze:macie to zdjecie ?
Proszę :
Obrazek
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

No ciezko cos tu mozna znalesc ciekawego, wydaje mi sie ze takiego jezdzca warhawkow nie ma, (moze jakas konwersja ale nie sadze), jedyne co jeszcze moze byc ciekawe to to ze galezi dryad sa bardzo blisko siebie wiec moga byc ustawione w klocku no i GW w booku na zdjeciach uzylo innego schematu.

Oczywiscie moze to byc zapowiedz nowego booka, albo po prostu jakis super battle raport aby ludziom przypomniec ze ta armia istnieje. Powiem szczerze ze GW wcale nie musi robic nowych modeli do armii bo ostatnio zrobili ich calkiem spoko, i to bardzo dobrych, w 40k wydali nowych SM ktorzy musieli zajac i bardzo duzo czasu.

Dobra koniec domyslow tylko kombinowac puty jeszcze mozemy sie pobawic dziwnymi jednostkami ktore moga miec 3 rozne wardy albo jako jedyne w grze koszt 40 pkt za model i potrafic tylko robic flle
Obrazek

Zablokowany