Wszystko da się zrobić

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
brechta z ciebie menmlepkows pisze:Heh, ostatni raz zaglądałem na forum w sobotę a tu 6 stron wyskoczyło znienacka.
Chciałem tylko wspomnieć, że chętnie wziąłbym udział w pracach nad uściśleniami, jeżeli ktoś mnie tam chce. W WFB grywać nie mam już aż tyle czasu co kiedyś, ale na forach czasu tracę sporo, więc mógłbym go jakoś spożytkować. W zasadach WFB poruszam się nieźle, kto mnie zna to wie (no, ok, to nie jest znów tak wielu ludzi...).
Maciek
Malal jak zwykle dopierdzieli cos zeby na nowo ktos cos mogl poflejmowac... Z cala sympatia dla Ciebie typie , ty jestes jak zwykle tylko krytykant , a jak masz sam cos zrobic konstruktywnego to nie ma MalalaMalal pisze:Proste zadanie:P
LL opierdala sie bardziej od LS... a chlopaki przeciez stawiaja wysoki poziom
AFAIK jeżdżące na turnieje osoby prędzej rozpoznają Maćka niż Ciebie, nie wspominając o szacunku w tzw. środowisku. Więc nie szarżuj, Dudi.Shakin' Dudi pisze:brechta z ciebie menxD
uno muszą byc to osoby budzące respekt, znane, ktore czasem w realu bedzie mozna spotkać.
problem w tym, ze od 4 stron tematu pisze, ze nie widze rzeczy do uscislenia i niekt mi nie podal ani jednej, ktroa moznaby uscislic :/lith pisze:Oj Shino, wiesz dobrze o co chodzi. LS nie musi pracowac tylko sprawiac wrazenie
Shino pisze:a co jest teraz do uscislenia?Co z tymi uściśleniami?