Odlewanie elementów modeli.
Odlewanie elementów modeli.
Czy jest na forum ktoś z Warszawy kto zna się na odlewaniu poszczególnych elementów modeli z żywicy czy jakiegokolwiek innego materiału i mógłby mi pomóc? Kupiłem box Crypt horrorów i chciałem dorobić dodatkowe 3 komplety nóg i przody korpusów, żebym mógł złożyć i horrory i vargheisty.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Takich osób robiących to za kasę pewnikiem jest w bród. Ale nikt normalny na forum gdzie modem jest pewna pani z kotem w pralce nie przyzna się do naginania praw autorskich gw za pieniądze
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2013, o 10:05 przez kubencjusz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.sciaga.pl/slowniki-tematyczn ... os-w-brod/kubencjusz pisze:Takich osób robiących to za kasę pewnikiem jest w brud. Ale nikt normalny na forum gdzie modem jest pewna pani z kotem w pralce nie przyzna się do naginania praw autorskich gw za pieniądze
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
xD
btw Diabliq pewnie dobrze sobie z tego zdaje sprawę. Od czego jest PM
btw Diabliq pewnie dobrze sobie z tego zdaje sprawę. Od czego jest PM
Dziękuję Lechu za zrozumienie, i taka rada ode mnie nie pisz więcej żadnych postów, 666 zbyt fajnie wyglada by to niszczyć
Czy ta pani z kotem jest aż taka straszna, że boisz się wypowiedzieć jej imię? Może od razu You-Know-Who?kubencjusz pisze:Takich osób robiących to za kasę pewnikiem jest w brud. Ale nikt normalny na forum gdzie modem jest pewna pani z kotem w pralce nie przyzna się do naginania praw autorskich gw za pieniądze
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Lepiej się nie narażać sile niekontrolowanej i chaotycznej.
Groshlek dzięki za korektę. Na takiego grammar nazi zawsze można liczyć
Groshlek dzięki za korektę. Na takiego grammar nazi zawsze można liczyć
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
A idź pan w cholerę
DiabliQ pisze:Czy ta pani z kotem jest aż taka straszna, że boisz się wypowiedzieć jej imię? Może od razu You-Know-Who?
Każdy forumowicz, który wymienił jej ksywkę, przepadał bez wieści
Poza tym osoba, która trzyma kotka w pralce nie może być normalnym człowiekiem
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
A kto z nas w tym wielki świecie jest .Matis pisze:Poza tym osoba, która trzyma kotka w pralce nie może być normalnym człowiekiem
Co do odlewania poczytaj inne fora modelarskie i poważnie fajniej jest zrobić coś samemu od podstaw .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
o stary.....spisuj testament lepiej
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Najpierw odbierze ci duszę a potem twoje ciało zniknie w odmętach demonicznej pralki ku chwale NAZI Adminów.FAZIK pisze:Yudokuno. Yudokuno! Yudokuno!!
Spokojnie panowie , spokojnie …
Duszy nie mam , ciało już odpadło a na reszcie nikomu niezależny .
Może się nie doczyta i mnie nie zabnuje , okaże litość chyba
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Co okaże??Wieszkto pisze:Spokojnie panowie , spokojnie …