Zapowiedzi, plotki - co nowego w Vampirkach
Moderator: misha
Od kiedy to Wilkołaki i Wampiry występuja w tej samej armii?
Myślę jednak że to cos nietoperzo podobnego(patrz na ryj i przednie łapy).
Czociaz tylne kończyny i ogon moga sugerować własnie wilka.
Myślę jednak że to cos nietoperzo podobnego(patrz na ryj i przednie łapy).
Czociaz tylne kończyny i ogon moga sugerować własnie wilka.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
To na 100% nietoperz. Zwroccie uwage odbicie w lustrze. Skrzydlo jest wyraznie widoczne. Pozatym ma pysk jak fell bat praktycznie...
Ciekawe jakie zasady beda mieli.. Latajace monstery?
I ten wampir na koniu... Jaki special?
Ciekawe jakie zasady beda mieli.. Latajace monstery?
I ten wampir na koniu... Jaki special?
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Po pierwsze to juz wcześniej chodziły plotki o jakiś wilkołakach.
Po drugie od wilka do wilkołaka niedaleka już droga (a wilki w armii występują).
Po trzecie to żeby niedaleko szukać:
"Underworld" - wprawdzie wampiry walczą z wilkołakami ale na początku wilkołaki służyły wampirom.
"Van Helsing" - tu również wampir wysługuje się wilkołakami.
, więc fluffowo nie trudno to wytłumaczyć.
Po drugie od wilka do wilkołaka niedaleka już droga (a wilki w armii występują).
Po trzecie to żeby niedaleko szukać:
"Underworld" - wprawdzie wampiry walczą z wilkołakami ale na początku wilkołaki służyły wampirom.
Boooze swiety... Siegnalbys po ambitniejsze kino...Christos pisze: Po trzecie to żeby niedaleko szukać:
Wampir z wilkolakiem od zawsze sie nienawidzili... To straszne, ze takie glupie filmy zmieniaja ta odwieczna regule.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
ale wiecie - wapmirki i wilczki to jest fikcja - pamietacie ??
tu jeszcze http://warseer.com/forums/fantasy-rumou ... mours.html
w temaciku na koncu jest jedno zdjecie goscia na koniu - wyglada fajnie i kon fajny a ten stwor to na 100 felbat -dalej ma taki ryj i skrzydlo
tu jeszcze http://warseer.com/forums/fantasy-rumou ... mours.html
w temaciku na koncu jest jedno zdjecie goscia na koniu - wyglada fajnie i kon fajny a ten stwor to na 100 felbat -dalej ma taki ryj i skrzydlo
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
No i właśnie do fikcji chciałem sie odwołać.
@wertyg chodziło o wyjaśnienie fluffowe, a nie odnośnik do ambitnego kina.
BTW - wampiry, wilkołaki i kino moralnego niepokoju?? No proszę Cię
BTW 2 jak niby zmieniają odwieczną regułę? W oby w/w filmach te dwie "rasy" sie nienawidzą.
@wertyg chodziło o wyjaśnienie fluffowe, a nie odnośnik do ambitnego kina.
BTW - wampiry, wilkołaki i kino moralnego niepokoju?? No proszę Cię
BTW 2 jak niby zmieniają odwieczną regułę? W oby w/w filmach te dwie "rasy" sie nienawidzą.
Moze i owszem to strzyga - mozę od rzu z wbudowanym lataniem - albo za bardzo tanie punkty jak ododatek a nie "przedmiot magiczny".
Wnioskuję też ze będzie to cos miało 3 rany i us3 - jeśli zwykły thral z lataniem...i dalej hate, może s5, t4(5?) i wardem 5+ to gicior
Wnioskuję też ze będzie to cos miało 3 rany i us3 - jeśli zwykły thral z lataniem...i dalej hate, może s5, t4(5?) i wardem 5+ to gicior
- Chaoschild
- Chuck Norris
HEHEHEH no walsnie chcialem zapodac te zdjecia....jak wiekszosc fanow widze
W kazdym badz razie nowe figsy zapowiadaja sie wysmienicie. Ze zdjec wydaje mi sie ze to nowy Strigoi (badz Carstein w Bat Formie) i Blood Dragon.
Ja pierdziuniam widzili panowie te dwa rysunki wampow....miazdza.
Nie wiem czy za bardzo sie podniecam ale czuje zebede musial ozywic powoli swoja armie umarlakow
P.S. TEN NOWY STRIGOI MA DUZA PODSTAWKE!!!! WOW MAN!!
W kazdym badz razie nowe figsy zapowiadaja sie wysmienicie. Ze zdjec wydaje mi sie ze to nowy Strigoi (badz Carstein w Bat Formie) i Blood Dragon.
Ja pierdziuniam widzili panowie te dwa rysunki wampow....miazdza.
Nie wiem czy za bardzo sie podniecam ale czuje zebede musial ozywic powoli swoja armie umarlakow
P.S. TEN NOWY STRIGOI MA DUZA PODSTAWKE!!!! WOW MAN!!
mnie tam sie widza albo te 5 edycyjne albo te nowe, wighty 6 ed sucks, asle to moje prywatne zdanie.
- Chaoschild
- Chuck Norris
Troche dokladniejsze zdjecia dwoch nowych wampirow.
Gosc na koniu to podobniez Manfred - nowe wcielenie, wlosy zgolil albo juz ze starosci mu wypadly W kazdym badz razie mi sie bardzo podoba, plaszcz w szczegolnosci.
Drugi to na bank Strigoi i to widze calkiem wypasiony....czyzby Vorlag, glowny szefu brzydali
Gosc na koniu to podobniez Manfred - nowe wcielenie, wlosy zgolil albo juz ze starosci mu wypadly W kazdym badz razie mi sie bardzo podoba, plaszcz w szczegolnosci.
Drugi to na bank Strigoi i to widze calkiem wypasiony....czyzby Vorlag, glowny szefu brzydali
Niesamowity jest ten wampir na koniu!!! To jest nowy Mannfred?! Ci Carsteini jak BD wygladaja w takim razie.
Stylem rzezbienia troche przypomina Reapera nie wiem czemu, takie mam skojarzenie.
Stylem rzezbienia troche przypomina Reapera nie wiem czemu, takie mam skojarzenie.
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
- Chaoschild
- Chuck Norris
No tak owszem pelna zbroja plytowa by wskazywala na BloodDragona ale znowu spojrzcie Panowie na jego "rozdzke" i na plaszcz z ktrego wychodza jakies duchy, no i miecz w stylu szlacheckim - to wskazywalo by znowu na VonCarsteina.
Moze Manfred po Storm of Chaos za bardzo sie stresowal i zgubil owlosienie Mi sie podoba tak czy siak.
Moze Manfred po Storm of Chaos za bardzo sie stresowal i zgubil owlosienie Mi sie podoba tak czy siak.