Polecam ASG. Nanosiliśmy się mnóstwo tego żelastwa.Spawn pisze:Ojejku strasznie gówniane te pistoleciki. Wyglądają jak te z HIMYM. Wole takie normalne metalowe giwery ;P
Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Gralem w PB, ASG i tego zoltara. Zaznaczam, że zdecydowanie więcej niż raz
Najgorsze gowno to właśnie te lasery. TRAGEDIA! IMO nawet nie ma co palcem kiwnąć, żeby w to grać. Nie zawsze 'złapie' czujnik laserowy, niektórzy mają zdecydowanie bardziej czułe czujniki, baterie czasami siadają nagle...
Najlepsze jest ASG. Jak będzie grupa chętnych, też wezmę swoje żelastwo
Najgorsze gowno to właśnie te lasery. TRAGEDIA! IMO nawet nie ma co palcem kiwnąć, żeby w to grać. Nie zawsze 'złapie' czujnik laserowy, niektórzy mają zdecydowanie bardziej czułe czujniki, baterie czasami siadają nagle...
Najlepsze jest ASG. Jak będzie grupa chętnych, też wezmę swoje żelastwo
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Ale my mamy rozwiązania na tego typu problemy! Rzut kostką.
Tamte lasery moze i tak maja.
Owszem nam tez zdarzyły sie baterie na wyczerpaniu, ale co do zasady takie rzezy miejsca nie maja.
Mamy jeden z najlepszych systemów Laser Tag jakie istnieją. Ta zabawka kosztowała w sumie około 0,2MPLN
Wygląd to kwestia klienta docelowego. Ciężkie metalowe markery są słabym rozwiązaniem dla 8-10 latków, a dorosłym ze za lekkie nigdy nie przeszkadzało
Ja osobiście wolę PB, ale jak kto lubi.
Zagracie zobaczycie sami
Owszem nam tez zdarzyły sie baterie na wyczerpaniu, ale co do zasady takie rzezy miejsca nie maja.
Mamy jeden z najlepszych systemów Laser Tag jakie istnieją. Ta zabawka kosztowała w sumie około 0,2MPLN
Wygląd to kwestia klienta docelowego. Ciężkie metalowe markery są słabym rozwiązaniem dla 8-10 latków, a dorosłym ze za lekkie nigdy nie przeszkadzało
Ja osobiście wolę PB, ale jak kto lubi.
Zagracie zobaczycie sami
And the final format is:........... ?
Miala byc decyzja w poniedzialek. Panowie co to za problem napisac jaki bedzie format. Naprawde 2400 euro czy 2500 nic nie zmienia.
@Semi
logika Twojego posta powala
zwiększenie punktów na pewno sprawia że bitwy są dłuższe, jasne że pewnie ktoś akurat zmieści smoka ale inni dodadzą 1 unit np...
Zwiększanie punktów bo się coś komuś na euro nie mieściło jest słabe.
logika Twojego posta powala
zwiększenie punktów na pewno sprawia że bitwy są dłuższe, jasne że pewnie ktoś akurat zmieści smoka ale inni dodadzą 1 unit np...
Zwiększanie punktów bo się coś komuś na euro nie mieściło jest słabe.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Racja, 2400 czy 2500 za wiele nie zmienia......dajcie to 2600
Priorytety Śmiechu!
Facebook > Figurki > Jedzenie > Ślub
Jak widać Twoje wymówki są na końcu łańcucha!
pozdrawiam
Furion
ps. powodzenia
Facebook > Figurki > Jedzenie > Ślub
Jak widać Twoje wymówki są na końcu łańcucha!
pozdrawiam
Furion
ps. powodzenia
Dzieki Smiechu.
Furion -> cos w tym jest
Furion -> cos w tym jest
Te firmy współpracują razem z Kwaterą Główną z Wrocławia czy z Opola? Bo mam parę karnetów KW, tylko nie mam jak ich wykorzystać, bo na turniejach są normalne wejściówki.Handełek pisze:Oczywiście osoby, które na poprzednim turnieju w GAMPie były na podium będą mogły zrealizować swój Karnet. Nie musicie szukać tych Karnetów, ale jak będziecie je mili, to będzie łatwiej Dopuszczam cesję Katnetu w ramach klubu.
Ja jeszcze mam takie pytanko (od razu mówię, pół roku nie grałem, nadrabiam zaległości) ten turniej to drużynówka? i na ile osób?