Selekcjonerzy 2014

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Re: Selekcjonerzy 2014

Post autor: Dymitr »

to nie przez aklamacje, lecz przez głosowanie :) najpewniej dziś je założe
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

A są inne kandydatury?
Obrazek

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Kaleson, głosowanie rzecz świeta.

Proponuje tak:

Czy akceptujesz objęcie przez Dębka i Młodego roli selekcjonerów reprezentacji Polski na ETC2014?

a) tak
b) oczywiście, ze tak
c) zdecydowanie tak, co to w ogóle za pytanie?
d) wstyd mi, ale nie, choć nie widzę na horyzoncie lepszych kandydatów

:)
Obrazek

Kalesoner
Szczur Królów

Bless :D, ale moje pytanie było na poważnie, jeśli odpowiedź jest twierdząca, to fajnie by było gdyby ta informacja pojawiła się w tym temacie przed rozpoczęciem głosowania.
Obrazek

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

nie lubie rozwiązan przez aklamacje, odwolywanie sie do historycznego itp. Ponadto nie było zadnego oficjalnego watku do zgloszenia. Dlatego w tym bagienku zgłaszam swoją kandydaturę. Wizję kilka stron temu przytoczyłym. Jednoczesnie proszę o stworzenie odpowiedniego wątku dla kandydatow do selekcjonerów, aby inne osoby mogły się również pozgłaszać.
\/\

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

I znów gówienko Polskie wypływa na wierzch. Zamknijcie ten cholerny temat.
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Butan,
Niestety, ale nie spełniasz aż dwóch (z trzech) warunków, jakie Twoim zdaniem (patrz wizja, str.6) powinien spełniać selekcjoner:
- nie masz doświadczeń ETC
- nie wygrałeś (nie masz większych sukcesów turniejowych)

W Twojej wizji selekcjoner jest bardziej administratorem, niż liderem.

No, ale jeśli już Twoja kandydatura przejdzie, to wybierz mnie proszę na "menago", bo chciałbym doznac dobrodziejstw jakie niesiecie ze sobą posiadanie drużynowego kucharza i masażysty. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

c4h10 pisze:nie lubie rozwiązan przez aklamacje, odwolywanie sie do historycznego itp. Ponadto nie było zadnego oficjalnego watku do zgloszenia. Dlatego w tym bagienku zgłaszam swoją kandydaturę. Wizję kilka stron temu przytoczyłym. Jednoczesnie proszę o stworzenie odpowiedniego wątku dla kandydatow do selekcjonerów, aby inne osoby mogły się również pozgłaszać.
A ja nie lubie listopadowej pluchy, ale czy myslisz, ze z tego powodu wsiade na latajacy dywan i ociekajac zloscia zloze wizyte silom wyzszym, zeby akurat w tym ponurym miesiacu zeslali wiecej sloneczka? Bo taka juz moja wola, a reszta moze mnie pocalowac w rzyc? Zejdz na ziemie... i nie rob niepotrzebnego zamieszania.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Dlaczego uwazasz ze robie zamieszanie? Nawet padło pytanie czy są inne kandydatury. Zgłosiłem się. Czy muszę prosić Ciebie o pozwolenie ?

Edit:
W powyzszym wątku wypowiedzialo się okolo 30 osób z czego spora część nie posiada prawa głosu na LL. Nie jest to grupa reprezentatywna naszego środowiska.
\/\

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

bless pisze:Kaleson, głosowanie rzecz świeta.

Proponuje tak:

Czy akceptujesz objęcie przez Dębka i Młodego roli selekcjonerów reprezentacji Polski na ETC2014?

a) tak
b) oczywiście, ze tak
c) zdecydowanie tak, co to w ogóle za pytanie?
d) wstyd mi, ale nie, choć nie widzę na horyzoncie lepszych kandydatów

:)
Jak wroce wiec do domu zaloze glosowanie takie jak co roku.

Kalesoner
Szczur Królów

Nie no, nie no, wolnego Shinux, Butan się zgłosił, moze jeszcze ktoś się zgłosi. LL to demokracja ze wszystkimi tego konsekwencjami.

Tekst Dymitra "Wtedy zdecydowaliśmy o dwóch konkretnych osobach, dziś takiej zgody już nie ma. " - tu jestem troszkę zaskoczony, mozna wiedziec o co chodzi?
Obrazek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

c4h10 pisze:Dlaczego uwazasz ze robie zamieszanie? Nawet padło pytanie czy są inne kandydatury. Zgłosiłem się. Czy muszę prosić Ciebie o pozwolenie ?

Edit:
W powyzszym wątku wypowiedzialo się okolo 30 osób z czego spora część nie posiada prawa głosu na LL. Nie jest to grupa reprezentatywna naszego środowiska.
Bo nie dostaniesz zadnego glosu. I nie musisz prosic mnie o pozwolenie, ale moze warto zapytac samego siebie, czy jest sie odpowiednim czlowiekiem na takie stanowisko, zanim wprowadzi sie dodatkowy i zupelnie niepotrzebny zamet.

Jest to bardzo reprezenantywna grupa. Grupa nazywajaca sie: Polscy battlowcy.

Nom, Sino sie troche pospieszyl, wiadomix, ale warto pamietac, ze faktycznie przez ostatnie 3 lata nie bylo zadnych kontrkadydatur. Jednak srodowisko mialo jakies zaufanie do seleckonerow...
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Nie no, nie no, wolnego Shinux, Butan się zgłosił, moze jeszcze ktoś się zgłosi. LL to demokracja ze wszystkimi tego konsekwencjami.
najpier lepiej postawic glosowanie jak w zeszlym roku i 2 lata temu. Jesli to nie przejdzie to pomyslimy nad zmiana systemu. Latwiej i przejzysciej bedzie.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Kalesoner: napisałem, bo jak widzisz, nie ma zgody co do wszystkiego... jeszcze nie ma. Pewnie za chwilę będzie. Ale pojawił się problem, który możemy(powinniśmy) rozstrzygnąć jak nie na te, to na przyszłe lata. Jak nie załapałeś od razu, to przepraszam.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Rince pisze: Bo nie dostaniesz zadnego glosu. I nie musisz prosic mnie o pozwolenie, ale moze warto zapytac samego siebie, czy jest sie odpowiednim czlowiekiem na takie stanowisko, zanim wprowadzi sie dodatkowy i zupelnie niepotrzebny zamet.
Wg mnie zamentem jest podejście "namaszczające", przez lata została stworzona procedura dotycząca przyznawania masterów, rankingu, osób na liscie ligowej itd.
Reprezentacja reprezentuje polskie środowisko WFB, które tworzą wielki i małe ośrodki i to one powinny zadecydować kto będzie selekcjonerem.
Ale widzę ze w pierwszym zdaniu zadecydowałeś już za wszystkich uprawnionych.
\/\

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

A przez 3 ostatnie zostala stworzona inna (niepisana) procedura, ktora wedlug znakowitej wiekszosci srodwiska jest najobiektywniejsza z mozliwych.

Rowniez wszyscy tu powtarzaja, jak to polityka nie powinna mieszac w sprawach kadry.

Co takiego sie zmienilo, ze w tym roku niektorzy stracili zaufanie do systemu i samych selekcjonerow? Nie wierze, ze nasze 4 miejsce.
Obrazek

sYsek
Kretozord

Post autor: sYsek »

Rince pisze:
c4h10 pisze:Dlaczego uwazasz ze robie zamieszanie? Nawet padło pytanie czy są inne kandydatury. Zgłosiłem się. Czy muszę prosić Ciebie o pozwolenie ?

Edit:
Bo nie dostaniesz zadnego glosu. I nie musisz prosic mnie o pozwolenie, ale moze warto zapytac samego siebie, czy jest sie odpowiednim czlowiekiem na takie stanowisko, zanim wprowadzi sie dodatkowy i zupelnie niepotrzebny zamet.

Jest to bardzo reprezenantywna grupa. Grupa nazywajaca sie: Polscy battlowcy.

Nom, Sino sie troche pospieszyl, wiadomix, ale warto pamietac, ze faktycznie przez ostatnie 3 lata nie bylo zadnych kontrkadydatur. Jednak srodowisko mialo jakies zaufanie do seleckonerow...
bardzo zgadzam się, szczególnie z tym, że jest grupa reprezentatywna którą są battlowcy. Butan, nie wiem jakie są Twoje pobudki, czy chcesz zachować świętość demokratycznych wyborów i zgłosić kandydaturę aby głosowanie było pełniejsze, czy chcesz też osiągnąć jakieś cele osobiste, na prawdę nie wiem. Ale proszę o to, co zauważył Rince. Zapytaj siebie, czy Twoja kandydatura jest potrzebna. Jeśli uważasz, że tak, zgłaszaj się, chociaż wydaje mi się że próbujesz już robić szopkę. Jeśli się mylę, przepraszam, w końcu nie znam Cię zbyt dobrze.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!

"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

sYsek pisze:Zapytaj siebie, czy Twoja kandydatura jest potrzebna. Jeśli uważasz, że tak, zgłaszaj się, chociaż wydaje mi się że próbujesz już robić szopkę. Jeśli się mylę, przepraszam, w końcu nie znam Cię zbyt dobrze.
Butan nie zgłasza się przecież z zamiarem wygrania tych wyborów, tylko uświadomienia kilku osobom (w tym Andan) że utarte ale nieusankcjonowane nie ma żadnego znaczenia.
Kalafior podnosił tę kwestie w zeszłym roku, mi też się to już przynajmniej dwa razy zdarzyło, ale bez odzewu ze strony LL.

Awatar użytkownika
Golonka
Masakrator

Post autor: Golonka »

Ale dlaczego niszczyć coś co działa dobrze i jest uwolnione od wszelkich politycznych machlojek. Czy rozważaliście opcję, że niekiedy nie są potrzebne ustawy i regulacje prawne? Swoim dość słabym trollem próbujesz uzyskać jakiś tam cel polityczny, który ani nie jest potrzebny, ani nie pomaga. Ba daje furtkę właśnie na politykę!
Furion pisze:
@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
No, becouse no.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

swieta_barbara pisze:
sYsek pisze:Zapytaj siebie, czy Twoja kandydatura jest potrzebna. Jeśli uważasz, że tak, zgłaszaj się, chociaż wydaje mi się że próbujesz już robić szopkę. Jeśli się mylę, przepraszam, w końcu nie znam Cię zbyt dobrze.
Butan nie zgłasza się przecież z zamiarem wygrania tych wyborów, tylko uświadomienia kilku osobom (w tym Andan) że utarte ale nieusankcjonowane nie ma żadnego znaczenia.
Kalafior podnosił tę kwestie w zeszłym roku, mi też się to już przynajmniej dwa razy zdarzyło, ale bez odzewu ze strony LL.
Jak widac przez 3 lata, nikt sie za to nie zabral, bo najwyrazniej nie bylo takiej potrzeby.
Obrazek

Zablokowany