To chyba cytat z mojego wishlistuGajowy pisze:kiedyś chciałem jeszcze potanienia rycerzy chaosu, ale jak zobaczyłem co zrobili z orczą jazdą, to wystarczy mi jak ich nie podrożą...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderator: KrzysiekW
dokładnie tak samo mi sie wydajeSzczurza Jucha pisze:Tylko demonetki gorsze, Jugger wypasik, tak samo bloodleter. I teraz wyglada na T3 w sumie ;d
tez zauwazylem - chyba pogloski okaza sie prawdathurion pisze:dokładnie tak samo mi sie wydajeSzczurza Jucha pisze:Tylko demonetki gorsze, Jugger wypasik, tak samo bloodleter. I teraz wyglada na T3 w sumie ;d![]()
a najlepsze jest to ze jest CG do demeonetek.. a jak kazdy wie opcji CG w HoChu nie ma... czyzby zmiany... ?
Jugger musi być opancerzony na całej powierzchni cielska. Bo one tak już mają i tyle.Juggernaut o ile fajny do 40k do batla się nie nadaję, przecież to jakiś nosorożec cyborg;) powinni zrobić go bardziej fleshowego
Czemu szkoda? Bo co, nie można będzie zabić jak się nim rzuci komuś w łeb? Czy dlatego że będzie łatwy do konwertowania? I tańszy?Bloodletter super, tylko szkoda, że plastikowy.
Nie sa mechaniczne, sa po części demonem a po części zaklętą stalą. A kto je robi nie wiem, w booku chaosu jest tylko jakies pierdzenie o mrocznych ogniach i takich tam.w batlu jelsi dobrze pamietam kiedys bylo opisane, ze juggery do khorna sa robione przez chaos dwarfy i sa mechaniczne