![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Ale soulblight z 2 kostek juz ladnie powinien wchodzic. Dobry debuff bez potrzeby brania maga z death, a sami warlokowie maja fajne staty do walki.
Moderator: Yudokuno
1. Tak jak w High Elves, jest to tylko przy własnej DomenieGlegut pisze:Pytania do osób które maja booka:
1. Czy przy sorcererkach jest zapis ze maja +1 do casta gdy uzywaja dark magic czy na inne lore tez dziala?
2. Sorcererki korzystajace z innego lora maja zawsze w pakiecie sygnaturki z dark magic (tak jak było do tej pory) ?
3. Jeśli Warlocki wrzucają Doombolta to rozumiem że lore atrybut w tym przypadku działa tak samo jakby ciskały to sorcererki?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
190Mistrz Miecza Hoetha pisze:A jaki jest koszt punktowy?
I czy można w niego strzelać jak jest w oddziale?
Jest rydwanem wiec zapewne na rydwanowej ( nie ma dokładnie podane na jakiej ). Będzie się liczył jak dzwonek.Khelthrai pisze:Na jakiej podstawce jeździ ten kocioł?
Edit:
Czy będzie zastępował modele jak skavenski dzwonek i liczył sie do hordy?