Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)
no proste!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Myślę, że shino miał na myśli, ze te armie grają na te same pkt co inne czyli 2400. ETC jest przecież na 2400 pkt.
Skoro babice mamy 2500 ETC to oczywiste, ze DE i LiZZ grają na .... Domyślcie się.
Skoro babice mamy 2500 ETC to oczywiste, ze DE i LiZZ grają na .... Domyślcie się.
Ostatnio zmieniony 4 paź 2013, o 09:18 przez Dębek, łącznie zmieniany 1 raz.
Shino z cieciem nowych armii -100 pktow powiem CI tak -->
Nowe lizaki czy DE nie umywaja sie nawet do DoChu czy kilku innych armii.
Zastanow sie nad tym, mam nadzieje, ze to tylko pomylka i zapomniales napisac 2500.
Nowe lizaki czy DE nie umywaja sie nawet do DoChu czy kilku innych armii.
Zastanow sie nad tym, mam nadzieje, ze to tylko pomylka i zapomniales napisac 2500.
Wie doskonale , ze turniej jest na 2500, wiec nie kumam po jakiego .... napisal 2400. Mam nadzieje ,ze to tylko jego blad. (albo specjalna akcja, zebys podsyscic atmosfere misiaczek prosiaczek tak lubi ostatnio potrollowac zauwazylem
Bo jakby napisał 2500 to byś napisał. Fajnie mamy boczne kółka.Ziemko pisze:Wie doskonale , ze turniej jest na 2500, wiec nie kumam po jakiego .... napisal 2400. Mam nadzieje ,ze to tylko jego blad. (albo specjalna akcja, zebys podsyscic atmosfere misiaczek prosiaczek tak lubi ostatnio potrollowac zauwazylem
To co napisał Shino należy podstawić pod ograniczenia ETC. W ten sposób ten zapis jest w pełni kompatybilny z ograniczeniami ogólnymi i ograniczeniami innych armii.
To co napisal debek.Dębek pisze:Bo jakby napisał 2500 to byś napisał. Fajnie mamy boczne kółka.Ziemko pisze:Wie doskonale , ze turniej jest na 2500, wiec nie kumam po jakiego .... napisal 2400. Mam nadzieje ,ze to tylko jego blad. (albo specjalna akcja, zebys podsyscic atmosfere misiaczek prosiaczek tak lubi ostatnio potrollowac zauwazylem
To co napisał Shino należy podstawić pod ograniczenia ETC. W ten sposób ten zapis jest w pełni kompatybilny z ograniczeniami ogólnymi i ograniczeniami innych armii.
Generalnie zapis etc od zeszlego roku sie zmienil. Stad tez i 2400 przy tych ograniczeniach. Oznacza to, ze nie maja dodakowych pkt te ksiazki.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tu chyba "flyers" miało być, nie terradons.Shino pisze: • Max 3 units of terradons including skink chiefs on terradons.
Wszyscy używają przemiennie tych oddziałów, nawet z większym wskazaniem na daktyle, Crus chyba ze 3 ma.
Takie ograniczenie nic nie wnosi, więc to chyba błąd.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Takie ograniczenie sporo wnosi. Rozpiska na 6 latających fastach jest dość dobra wbrew pozorom i gwarantuje, że nigdzie nie jesteś w stanie dojść. W momencie gdzie w twojej rozpisce jest 6 latających fastów i 3 unity ripków nie daje ci to jakiegoś specjalnego boosta. Samo ograniczenie jest do latających odginaczek, i jest rozsądne, dawanie armii, która obecnie nie pokazuje kosmicznego potencjału zbędnych ograniczeń nie jest mądrym posunięciem.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Mamy w AR Niemca, Duńczyka i Szweda.
Będzie 0-3 flyers na 100%.
IMO coś takiego jak 2 herosów na terkach, 1 oddział terków i 2 większe oddziały daktyli to bardzo mocne złożenie i tego na ETC nie będzie.
Ale to tylko moje zdanie, ja nie jestem orgiem.
Myślałem, że to shinowy błąd, ale zapomniałem, że to drużynówka.
Będzie 0-3 flyers na 100%.
IMO coś takiego jak 2 herosów na terkach, 1 oddział terków i 2 większe oddziały daktyli to bardzo mocne złożenie i tego na ETC nie będzie.
Ale to tylko moje zdanie, ja nie jestem orgiem.
Myślałem, że to shinowy błąd, ale zapomniałem, że to drużynówka.
tak. ale miales zachowac milczenie, bo przeciez kociolka tez nie ma 0-1 mimo, ze pewnie bedzie na etc zebyscie dobrze wyszli.Cauliflower pisze: Myślałem, że to shinowy błąd, ale zapomniałem, że to drużynówka.
PO co tu to wypisujesz?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Haha, no dobra ShinoShino pisze:tak. ale miales zachowac milczenie, bo przeciez kociolka tez nie ma 0-1 mimo, ze pewnie bedzie na etc zebyscie dobrze wyszli.Cauliflower pisze: Myślałem, że to shinowy błąd, ale zapomniałem, że to drużynówka.
PO co tu to wypisujesz?
To sztama, już nic nie mówię
Najwyżej innym pozdejmujesz niedokładnie pomalowane daktyle, a z Crusem się jakoś dogadamy jak na siebie trafimy. Już po tym jak był selekcjonerem wiem, że jest skłonny do przewałów, układów i intryg!
mówisz o tej armii która póki co mogła się zaprezentować na jednym masterze, na którym z resztą walczyłeś o pierwsze miejsce w ostatniej bitwie? Golon...caman.Golonka pisze:..., dawanie armii, która obecnie nie pokazuje kosmicznego potencjału zbędnych ograniczeń nie jest mądrym posunięciem.
always Vampire