Ziemko pisze:Sproksuj z terkow.
Moge CI pozyczyc.
Wiesz jak moja rozpiska wygląda i póki co ma i to i to no ale Twoje się wyróżniają to chętnie pożyczę
Ziemko pisze:Sproksuj z terkow.
Moge CI pozyczyc.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Zamontuje poduszki powietrzne i pasy do ustabilizowania ichZiemko pisze:9 bez problemu moge pozyczyc.
Tylko na tych pomalowanych na gotowe musisz uwazac, bo inaczej
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Hey liczę na Ciebie! W zasadzię bo po zmianach zależy mi na Necropolis Knight x 4Heptun pisze:@beszcza wezmę ci katapę. Stalkerów niestety nie posiadam - jak będą sensownie sklejeni Necropolis Knightci to wezmę 3 sztuki od młodego to chociaż coś na podstawkach będziesz miałbeszcza pisze:Czy ktos, co ma z potrzebnych mi figurek?
Pedro jak nie znajdziesz WoChowych to ci pożyczę 2 czarioty od TKPedrodilgur pisze:Pożyczę 2 charioty. (Najlepiej do Wochu, ale przyjmę każde)
Łorkowe chyba będą lepsze wezmęHeptun pisze:Pedro jak nie znajdziesz WoChowych to ci pożyczę 2 czarioty od TKPedrodilgur pisze:Pożyczę 2 charioty. (Najlepiej do Wochu, ale przyjmę każde)
no i gitkrzychoss pisze:wstępnie zapiszcie i mnie;]
Ziemko pisze:Poszla rozpa, Heptun daj znac czy doszla.
Nie zawiedz mnie i to zrobHeptun pisze:Rozpiski doszły tylko na razie dwie - beszcza i Ziemko.
Damas - nie szarżuj za bardzo z rozpiską tylko na nowych jednostkach (mojego Futhusa też muszę powstrzymywać bo chciałby tylko same nowości powystawiać ), bo jak nie będzie proxów to Heptun ci ściągnie papierki czy podstawki ze stołu (będziesz miał uboższą wersję swojej docelowej rozpiski)
Ziemko pisze:Nie zawiedz mnie i to zrobHeptun pisze:Rozpiski doszły tylko na razie dwie - beszcza i Ziemko.
Damas - nie szarżuj za bardzo z rozpiską tylko na nowych jednostkach (mojego Futhusa też muszę powstrzymywać bo chciałby tylko same nowości powystawiać ), bo jak nie będzie proxów to Heptun ci ściągnie papierki czy podstawki ze stołu (będziesz miał uboższą wersję swojej docelowej rozpiski)
P.S. Szybkie pytanie Heptunie jest jakas pizzeria blisko czy jakis fast food?? Zebysmy mogli w czasie turnieju cos zamowic, lub po gdzies skoczyc, bo nie bedziemy jechali przez pol Wloclawka do maca.