BAZYLISZEK 2007 - Czas Apokalipsy
wlasnie... bilety zostaly tylko za 150zł a na Kazachstan to ja tyle nie dam... jak to Chory ujał " za 150zł to ja mam bilety na wszsytkei mecze Arki do konca sezonu " (nie zebym ja chcial chodzic na mecze Arki..Scimitar pisze:a bedzie transmisja na turze tudzierz gdzies w poblizu ??

jakies Multikino mialo byc czy cos?
dopiszemy co trzeba w regulaminie i wywiesimy w widocznym miejscukarlee pisze:Jeszcze pare pytan, i trzeba bedzie graczom na turniej wreczac ksiazeczke z uscisleniami zasad bazyliszkowych

Czy da się zorganizować graczom miejsce tam ?? Coś Szafa pisał wcześniej chyba.Karol J pisze:Tak jak mówiłem na 99% będzie transmisja w pubie W Multikinie (jak wejdzie się do Multikina to prosto i na lewo).
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Shakin' Dudi
- Masakrator
rozumiem ze na sali spimy z soboty na niedziele
a jak ktos by wpadł w piątek na wieczór to ktos moze nas przenocowac?
albo rano odebrac spod centrum w sobote

albo rano odebrac spod centrum w sobote

Szafa coś pisał chyba o Multikinie samym w sobie czyli oglądanie meczu w kinie. Wiem, że tam są mecze puszczane ale trzeba kupić bilet (ok 15 zeta), chyba, że Szafa coś ekstra zorganizuje. Ale tak czy siak ten pubik obok jest nawet nie trzeba na zewnątrz wychodzićScimitar pisze:Czy da się zorganizować graczom miejsce tam ?? Coś Szafa pisał wcześniej chyba.Karol J pisze:Tak jak mówiłem na 99% będzie transmisja w pubie W Multikinie (jak wejdzie się do Multikina to prosto i na lewo).

no tak.. oni moga nie wiedziec jak sie mierzy LoS oddziałukis1 pisze:Jasiu, Trikit :]lith pisze:A co to za wspoltworcy byli?![]()

a czy skoro go widze tylknim szeregiem to moge na niego szarzowac?lith pisze:Pocisk pisze:Powaga?lith pisze:Nie no Jasiu, moze tak zrobic na luzaku.A LT jest widziany ze wszystkich szeregow.Zasady specjalne:
Cause Fear; fly; Petryfikacja, Large Target (podstawka 50x50mm), 5+ Scaly Skin

To samo mi na myśl przychodzi. Nigdy nie słyszałem, żeby można było szarżować na LT,które stoją na boku oddziału, ani też nie słyszałem,żeby ktoś do nich strzelał, gdy pierwszy rząd ich nie widzi. Możę jakiś sędzia międzynarodowy określi się w tej kwesti ??