VII Liga Rivendell 2400 Open

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
scoutmaster
Chuck Norris

Re: VII Liga Rivendell 2400 Open

Post autor: scoutmaster »

Solider pisze:

hahahahaha, czyli będę 3 lub 4 :) Marcin dawaj remis ze Scoutmasterem :)
już pozamiatane :wink:

Sławek maluj te elfy bo Cię przegonię :lol2:
Almalik: nie ma to chyba dużego znaczenia ale dla porządku:

w 2 turze wygrałem z kegrizem
965 do 851
w 3 turze wygrałem 783 do 55

Sławek
Chuck Norris

Post autor: Sławek »

General Bartoszowi nie zrobil boom ale po prostu gral bardzo defensywnie stad taki wynik. Przy okazji dodam ze manfred przezyl 3 lub 4 transmutacje :D

Scout juz prawie gotowe elfy sa (cala noc malowania za mna ;/ ) trzy kolory ftw!

scoutmaster
Chuck Norris

Post autor: scoutmaster »

3 kolory + podstawki
ale jak się sprężysz to dasz radę :wink:

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

zagrałem rozpą na jedno kopyto, w końcu wystawiłem 21 bulków i mówiąc szczerze było ciężko tym coś ugrać.

Z dwurakami Ci panowie zadają wrogom spore straty (jeśli trafią). I jeszcze więcej wytrzymują. Jednostka Byczków jest w stanie potrzymać wiele mocnych oddziałów. Oczywiście gracze z którymi grałem jak widzieli taki napór 3x Bule + K'daii ustawiali się w drugim krańcu stołu albo mocno skupiali swoje oddziały.

Odginaczki, Odginaczki, Odginaczki ja ich nie miałem, a każdy z wrogów miał przynajmniej od 3 do 5. Moja armia była szachowana na wiele sposobów, a ja tylko gapiłem się na to i modliłem o jakikolwiek combat. Byłem lekkomyślny robiąc rozpę bez odginaczek ani czegoś co je dobrze zabijar. Akurat mag 2 poziomu wystarczał do kontrowania wrogich czarów, oczywiście nic nie zrobił, ale też ani razu nie padł w bitwie.

Bardzo dobrze sprawdziły się Blunderbassy w ilości 25 gości w oddziale. Oddanie 75 strzałów zmiatało każdy regiment. Oddział ani razu nie padł i nie oddał punktów na polu bitwy. Rozstaczał przed sobą strefę śmierci na 12 cali.

K'daii był odginany na każdy możliwy sposób. Ani razu nie popełnił sepuku, natomiast rzadko się zwracał punktowo. Najczęściej ginął z powodu wyniku walki, chociaż raz udało mu się wklepać 10 crypt horrorów. To bardzo niepewne 325 punktów.

Zająłem zaszczytne 4 albo 5 miejsce;p, więc nie jest źle jak na tak klockowatą rozpę. A jak wasze spostrzeżenia nad waszymi armiami i nie tylko?;p
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

LajoN31
Mudżahedin

Post autor: LajoN31 »

Twój mag zginął w bitwie ze mną :D a zaraz potem jego zabójca sam wessał się do warpa :D

Awatar użytkownika
Never
Chuck Norris

Post autor: Never »

a tak racja;), to była bardzo opłacalna wymiana, inaczej byś zjadł moją armię w 2 tury;p.
Może zabójca wpadł w depresję po tym co zrobił i nie mógł sobie z tym poradzić? Sumienie go ruszyło :mrgreen:
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

my z Lajonem uzgodniony remis jakby co 1:1
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Awatar użytkownika
lonit
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: lonit »

Lonit vs Michał Kucharski 1:1

Awatar użytkownika
Solider
Falubaz

Post autor: Solider »

To chyba już wszystkie wyniki, dawać oficjalną tabelę. :)
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".

- Magnus the Pious
Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
No, nie inaczej !!!

Awatar użytkownika
AlMalik
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: AlMalik »

Wyniki w pierwszym poście
Janus do Kasi: "To jest maska. 20:0. Ale taka lekka..."

ODPOWIEDZ