Golonka pisze:I jak mi poszła ta walka?
na pierwszy stół, psim swędem się nie dostałeś bajarzu jeden
Golonka pisze:I jak mi poszła ta walka?
Po prostu, żeby nie było spamu dark riderówThain pisze:Skoro ograniczenia na DE są słabe to po co w ogóle. Nie, żeby było mi smutno czy bronię czegokolwiek, ale te które zapodałeś są jakąś dziwną kalką z przeszłości. Więc po co? Żeby innym nie było za smutno...
Pytam głównie z ciekawości.
Chodzi o odginaczki, co się zbierają i wracają. Ripperki mają frenzy jeśli o tym mówisz.Cauliflower pisze:Tu chyba "flyers" miało być, nie terradons.Shino pisze: • Max 3 units of terradons including skink chiefs on terradons.
Wszyscy używają przemiennie tych oddziałów, nawet z większym wskazaniem na daktyle, Crus chyba ze 3 ma.
Takie ograniczenie nic nie wnosi, więc to chyba błąd.
nawet we maja to ograniczenie. Chcialem, zeby byly one w korelacji z reszta ograniczen etc.Thain pisze:Skoro ograniczenia na DE są słabe to po co w ogóle. Nie, żeby było mi smutno czy bronię czegokolwiek, ale te które zapodałeś są jakąś dziwną kalką z przeszłości. Więc po co? Żeby innym nie było za smutno...
Pytam głównie z ciekawości.
Czy ograniczenia innych armii takich jak demony, he, empire, woch itp. tez powinny byc ciezsze z powodu, ze mamy taki sklad w ar? Bo wydawalo mi sie, ze chodzi o dorobienie zasad pasujacych do poprzedniego etc.Mamy w AR Niemca, Duńczyka i Szweda.
Będzie 0-3 flyers na 100%.
Podpisuje się! Wszystkiego najlepszego!Dydu pisze:smiechu gratulacje Wszystkiego najlepszego na nowej drodze i udanej zabawy.
Kalesoner pisze:Mi się temat podoba. Nie wiem o co wam chodzi. Poczytalbym co ma jeszcze Glonojad do napisania.
Kod: Zaznacz cały
3207 2013-10-26 Gampowe Dożynki Warszawa MSWiA Master 2500 Drużynowy Strona www Niezaliczony - zgłoszony za późno
5.3.5 Zgłosić Koordynatorowi turniej przynajmniej na 30 dni przed datą rozpoczęcia imprezy. Zgłoszenie to odbywa się za pośrednictwem internetu pod adresem http://ranking.wfb-pol.org/n_turnieje_add.php
Po co nam regulamin?5.4 Nie wywiązanie się z któregoś z warunków opisanych w podpunkcie 5.3 skutkuje odebraniem danemu Klubowi możliwości ubiegania się o rangę master w następnym sezonie ligowym i miejsca na Liście Ligowej ze skutkiem natychmiastowym.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1133919swieta_barbara pisze:A, no i masz jeszcze jeden dzień na zgłoszenie turnieju do Ligi.
Dobra, Dymitr nie cwaniakuj. Masz już 300 pkt. za DMP, więc pewnie tu nie przyjeżdżasz... Ale z tego co pamiętam ten sam problem był w Poznaniu. A coś mi się zdaje, że chyba Ty ten turniej wygrałeś...Dymitr pisze:Kod: Zaznacz cały
3207 2013-10-26 Gampowe Dożynki Warszawa MSWiA Master 2500 Drużynowy Strona www Niezaliczony - zgłoszony za późno
5.3.5 Zgłosić Koordynatorowi turniej przynajmniej na 30 dni przed datą rozpoczęcia imprezy. Zgłoszenie to odbywa się za pośrednictwem internetu pod adresem http://ranking.wfb-pol.org/n_turnieje_add.phpPo co nam regulamin?5.4 Nie wywiązanie się z któregoś z warunków opisanych w podpunkcie 5.3 skutkuje odebraniem danemu Klubowi możliwości ubiegania się o rangę master w następnym sezonie ligowym i miejsca na Liście Ligowej ze skutkiem natychmiastowym.