NoWE (zbiór plot str. 113)
Moderator: Gremlin
Coraz częściej się mówi o WE , myślę że to realne patrząc na źródła plotek.From 40k radio:
First 5 months of releases for 2014
Jan – ‘Nids
Feb – can’t recall at the moment (Might be Hobbit related)
Mar – Dwarfs
Apr – Imperial Guard
May – Wood Elves
No i super, rok po HE wyjdą nowe WE, więc skoro już mam wszystko co potrzebuję do HE to zaczynam odkładać kasę na nowe WE
Maj wydaje się bardzo prawdopodobny, oby nic się nie zmieniło.

Wisła Kraków.
Pewne jest także to, że z 30 magicznych przedmiotów zrobią 10, jak chyba każdej armii. Nowe De mają 10 itemów a HE 13 

kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
Jesli chodzi o przedmioty WE to w nowej edycji może być tylko lepiej
przedmioty WE są problematyczne przedmioty powinny zmniejszać dystans po miedzy różnymi armiami a tu nie zawsze tak jest zazwyczaj go pogłębiają np w starym booku DE ciężka zbroja 35 pkt + regeneracja u nas ta sama zbroja tylko ze lekka 50 pkt

No fajna była, podonie jak PoK i inne zabawki, ale już zabrali dajac w zamian miecz i sztandar po 100 pkt nie nadające sie do niczego. Wiec ja bym się tak nie cieszyłReady pisze:Jesli chodzi o przedmioty WE to w nowej edycji może być tylko lepiejprzedmioty WE są problematyczne przedmioty powinny zmniejszać dystans po miedzy różnymi armiami a tu nie zawsze tak jest zazwyczaj go pogłębiają np w starym booku DE ciężka zbroja 35 pkt + regeneracja u nas ta sama zbroja tylko ze lekka 50 pkt

Oj, przecież było wiadomo że z tych 10 przedmiotów tylko 2-3 będą grywalne 
I u WE będzie tak samo.

I u WE będzie tak samo.
Wisła Kraków.
Ważne przede wszystkim, żeby klimat nie uleciał i nie było jednostek zrodzonych prostu z dupyhypnotic pisze:Wiesz, u DE przeskok jakościowy jest tak duży że boli tym bardziej. Zresztą w tych 2-3 grywalnych nie trafił nam się na osłodę nic w stylu BotWD ani WoChowe wardy.

- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
HE mają martial prowess, DE murderous prowess, a WE... no właśnie ciekawe co?
Zastanawiam się też czy drewniaki odzyskają dostęp do wszystkich lorów jak DE- myślę, że są na to spore szanse.

Zastanawiam się też czy drewniaki odzyskają dostęp do wszystkich lorów jak DE- myślę, że są na to spore szanse.
Po giętym booku pora pograć jak reszta - normalniehypnotic pisze:Wiesz, u DE przeskok jakościowy jest tak duży że boli tym bardziej. Zresztą w tych 2-3 grywalnych nie trafił nam się na osłodę nic w stylu BotWD ani WoChowe wardy.

Mam nadzieję że w związku z nowym bookiem będziesz się pojawiał na turniejach wkońcu?

WE prowess - strzelanie po ruchu bez kar

Można się spodziewać dostępu do wszystkich lorów - imo jest to bardzo prawdopodobne.
Wisła Kraków.
https://www.facebook.com/pages/Dark-Elv ... ion=stream
rumors for new wood elves that would be in February or March.
- Megacaja Man Tree (Giant) / Durtu / Millennium cashflow
- Great Dragon Box Forest / Lord of the Forest / Sisters of Twilight
- Safety in Deer Forest Kournous
- Safety Kournous Riders (apparently nothing to do with the look of today, more fey and spiritual)
- Safety Wardancer / Forest
- Riders Box Falcon / Eagle Claws
- Safety Eternal Guard / Forest Banshees
- Blister Cantor of Trees
- Blister Lord of Forests
- Blister Skaw the Falconer
rumors for new wood elves that would be in February or March.
- Megacaja Man Tree (Giant) / Durtu / Millennium cashflow
- Great Dragon Box Forest / Lord of the Forest / Sisters of Twilight
- Safety in Deer Forest Kournous
- Safety Kournous Riders (apparently nothing to do with the look of today, more fey and spiritual)
- Safety Wardancer / Forest
- Riders Box Falcon / Eagle Claws
- Safety Eternal Guard / Forest Banshees
- Blister Cantor of Trees
- Blister Lord of Forests
- Blister Skaw the Falconer
Ciekawe to wszystko. Fajnie byłoby gdyby Skaw faktycznie wrócił. Sporo tych nowości w tej plotce, nie wiem czy nawet nie za dużo 

Wisła Kraków.