06.10.13r. WARSZAWA Paradoxalia - "Zemsta Paradoxu" (800pts)
Re: 06.10.13r. WARSZAWA Paradoxalia - "Zemsta Paradoxu" (800
Up listy zgłoszeń.
Do kilku osób powstały pytania "co autor rozpy miał na myśli?" także proszę o odebranie poczty i odpisanie czym prędzej
Jeszcze raz przypominam - rozpiski zostaną wydrukowane. Aby przyśpieszyć zapisy proszę o punktualne przybycie i oczywiście zgłoszenie ew. nieobecności z wyprzedzeniem. Będzie to o tyle pomocne, że formatka związana z przeprowadzeniem turnieju będzie gotowa z wyprzedzeniem na podstawie zgłoszeń, a nie tak jak to ma miejsce zwykle podczas zapisów. Wszystko to w trosce o jak najlepsza zabawę
Pozdrawiam.
Do kilku osób powstały pytania "co autor rozpy miał na myśli?" także proszę o odebranie poczty i odpisanie czym prędzej
Jeszcze raz przypominam - rozpiski zostaną wydrukowane. Aby przyśpieszyć zapisy proszę o punktualne przybycie i oczywiście zgłoszenie ew. nieobecności z wyprzedzeniem. Będzie to o tyle pomocne, że formatka związana z przeprowadzeniem turnieju będzie gotowa z wyprzedzeniem na podstawie zgłoszeń, a nie tak jak to ma miejsce zwykle podczas zapisów. Wszystko to w trosce o jak najlepsza zabawę
Pozdrawiam.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
jakie armie beda na turnieju?
czy do listy uczestnikow mozna by było dopisac kto czym gra?
czy do listy uczestnikow mozna by było dopisac kto czym gra?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Takie cos można zrobic co najwyżej po zamknięciu listy.
Dowiesz się po przybyciu na miejsce.
Dowiesz się po przybyciu na miejsce.
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."
Aktualizacja listy zgłoszeń - proszę się jeszcze zgłaszać
Mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji ale z reguły zdarza się, że komuś coś wypadnie na dzień przed turniejem także ew. wpiszę 2-3 osoby na listę rezerwową. Poprosiłbym o kontakt telefoniczny co by ew. zadzwonić i dać znać, że wpisuję tę osobę do listy zgłoszeń bo ktoś wypadł.
A prośby Wasze zostały wysłuchane
BRE 2
DE 1
DF 2
DOCH 6
EMP 4
LIZ 4
OK. 1
ONG 1
SK 1
VC 3
WE 3
Mam nadzieję, że nie będzie takiej sytuacji ale z reguły zdarza się, że komuś coś wypadnie na dzień przed turniejem także ew. wpiszę 2-3 osoby na listę rezerwową. Poprosiłbym o kontakt telefoniczny co by ew. zadzwonić i dać znać, że wpisuję tę osobę do listy zgłoszeń bo ktoś wypadł.
A prośby Wasze zostały wysłuchane
BRE 2
DE 1
DF 2
DOCH 6
EMP 4
LIZ 4
OK. 1
ONG 1
SK 1
VC 3
WE 3
W niedzielę rano nie ma problemu z parkowaniem.
Jeżeli chodzi o dodatkowe miejsca parkingowe to po drugiej stronie Andersa przy tym samym skrzyżowaniu tylko od strony Świętojerskiej wzdłuż torów tramwajowych masz bardzo ładny parking z dużą ilością miejsc.
Dodatkowo jeszcze na tyłach PX od strony podwórka masz parking ale tam już jest dość ciasno.
Do zobaczenia jutro!
Jeżeli chodzi o dodatkowe miejsca parkingowe to po drugiej stronie Andersa przy tym samym skrzyżowaniu tylko od strony Świętojerskiej wzdłuż torów tramwajowych masz bardzo ładny parking z dużą ilością miejsc.
Dodatkowo jeszcze na tyłach PX od strony podwórka masz parking ale tam już jest dość ciasno.
Do zobaczenia jutro!
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Niestety.....mam tylko 3 i.bede ich potrzebowac.sam tez mam problem bo.brakuje mi 5 kamelonow.ktos poratuje?
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki
Pytanie nie ważne…dwa samochody jeden rozkraczony-czyli trzeba przedłożyć obowiązek nad przyjemność.mam pytanko, czy możecie polecić jakiś parking w okolicy czy trzeba się przy drodze zatrzymać gdzieś?
Niestety z wielkim żalem muszę poinformować że nie dojadę ani ja ani Paweł Babecki. Szkoda…
Baaardzo dziękuję za turniej organizatorom, a rywalom za świetną zabawę i naukę zasad
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na polu bitwy.
Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na polu bitwy.
Żałuję, że nie zostałem na ostatnią bitwę. Dzięki za grę w dobrym klimacie. Na poprzednim turze w PX też mag mi się sam zabił słoneczkiem więc zemsty nie było
Dzięki za turniej.
Demony trochę za mocne na ten format.
Co prawda tylko 1 na podium ostatecznie, ale na pierwszych 4 stołach królowały.
Zróbcie z tym coś na przyszłość.
Demony trochę za mocne na ten format.
Co prawda tylko 1 na podium ostatecznie, ale na pierwszych 4 stołach królowały.
Zróbcie z tym coś na przyszłość.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Dziękuję za przybycie. Cieszę się z pozytywnych głosów w około.
Również dziękuję za pomoc w organizacji turnieju z samego rana - ciężko mi teraz wymienić osoby, które pomagały ale naprawdę ogromny plus dla wszystkich, którzy przyłożyli rękę do całego wydarzenia.
Z rzeczy oczywistych to gratulacje dla zwycięzców i dla nie małego zaskoczenia jakim było zwycięstwo Quar-a.
Quar, nie sprzedawaj armii - co najwyżej zacznij zbierać drugą . Poniżej wrzucam wyniki turnieju. Jacek, co do wyników to masz całkowitą rację, że demony są zbyt mocne na taki format ale widzę, że mimo to bardzo przypadł ten format do gustu - szczególnie nowym graczom - a tym dodatkowo jeszcze dziękuję za przybycie.
Pozdrawiam wszystkich i do następnego. Oby działo się tak jak dzisiaj, a nawet i lepiej.
Również dziękuję za pomoc w organizacji turnieju z samego rana - ciężko mi teraz wymienić osoby, które pomagały ale naprawdę ogromny plus dla wszystkich, którzy przyłożyli rękę do całego wydarzenia.
Z rzeczy oczywistych to gratulacje dla zwycięzców i dla nie małego zaskoczenia jakim było zwycięstwo Quar-a.
Quar, nie sprzedawaj armii - co najwyżej zacznij zbierać drugą . Poniżej wrzucam wyniki turnieju. Jacek, co do wyników to masz całkowitą rację, że demony są zbyt mocne na taki format ale widzę, że mimo to bardzo przypadł ten format do gustu - szczególnie nowym graczom - a tym dodatkowo jeszcze dziękuję za przybycie.
Pozdrawiam wszystkich i do następnego. Oby działo się tak jak dzisiaj, a nawet i lepiej.
- Bearded Unclean 'Un
- Kretozord
Dzieki za świetny turniej, 5 przyjemnych bitew w moim turniejowym debiucie, i całkiem przyzwoity jak na mnie wynik
Szczególne podziękowanie dla Dawa za organizację i pomocną dłoń przy zgłoszeniu!
Tym razem nie robiłem zbyt dużo fotek, gdyż zwyczajnie brakowało mi czasu miedzy bitwami na zdejmowanie aparatu ze statywu, ale i tak upolowałem kilku celebrytów
Szczególne podziękowanie dla Dawa za organizację i pomocną dłoń przy zgłoszeniu!
Tym razem nie robiłem zbyt dużo fotek, gdyż zwyczajnie brakowało mi czasu miedzy bitwami na zdejmowanie aparatu ze statywu, ale i tak upolowałem kilku celebrytów
"Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nikomu tak nie podoba się. Wiec dlatego z punktu, mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić, zeby tej krytyki nie było, tylko aplauz i zaakceptowanie tych naszych, prawda punktów, które stworzymy."