Wiem, że moich postów nie da sie czytać, ale dajcie mi Epidemiusa - dodajcie tam zakaz brania cannonów i bestie max 10 ale dajcie mi nim pograc

Moderator: swieta_barbara
To nie kolesiostwo - to ruda presja! Pamietaj, że rudzi nie mają kolegówkudłaty pisze:Dzięki, że mi smski w niedzielę wysyłasz kucyku, ale nie może być tak, że przy selekcji kolesiostwo Ci przeszkadza a tutaj nie.
To byłoby akceptowalne. tylko 12 cali bo to jednak battleKrzysiekW pisze:Epidżumias jest fajnie ścięty w 40K - działa w promieniu 6 cali.
Podeślij na PW rozpiskę.Rince pisze:Bardzo zbalansowana armia o wysokich kosztach grywalnych jednostek. Sytuacja "cos za cos" pojawia sie przy kazdej probie zlozenia rozpy. Problem w drogich corach i klopot ze znalezieniem rozsadnej kanapy dla magiczki. Potwory niestety mocno przecietne, ale za to stosunkowo tanie. Bardzo ciezko wygiac cos w ktorakolwiek strone. Jedyna mozliwosc to monster truck, z ktorym powinna poradzic sobie prawie kazda armia. Na maksowanie strzelnia punktowo srednio jest miejsce. Mozna to zrobic kosztem kontry, a i tak tych pestek jakos strasznie duzo nie bedzie. + im dalej w 8edycyjny las, tym pestki sa coraz slabsze. Ogolnie bardzo ciekawy, zbalansowany book, w ktorym niestety pojawilo sie bardzo duzo kompletnie niegrywalnych, nowych jednostek (medusa, charioty z bolcem, bloodwrack shrine, sisterki).
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
nieprawda.-Qc- pisze: Teclis tez jest w każdej rozpsice gdzie jest dopuszczony - tak jak Kairos zreszta - i jakos ich nie chcecie banować
+1Furion pisze:nieprawda.-Qc- pisze: Teclis tez jest w każdej rozpsice gdzie jest dopuszczony - tak jak Kairos zreszta - i jakos ich nie chcecie banować