HE arenowe

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

HE arenowe

Post autor: Kosa »

Mage II 170
-seer
-channaller
-pure

Mage II 180
-2x scroll
-silver wabd

5x Silver Helms 115
5x Silver Helms 115
5x Silver Helms 115
(wszystkie save na 2+)

2x Tiranoc Chariots 170

5x Ellyrian Reavers 90

10x Swordmasters 192
-BoS

2x Bolec 200

ogólnie staram się czekać na wroga magujac go i strzelając, jednak w razie czego zawsze moge próbować napierać. Fasty to taki eksperyment, mam wolny slot... 3 rydwan nie potrzebny (zawodzą mnie strasznie rzuty na impacty) scouci tacy jacys niemrawi, zaś fasty?? no cóz przecież to tacy dark raidersi, zawsze cos moga poprzeszkadzać a kontra i tak jest wysatarczajaco mocna w psotaci 3 ciezkich kaw i 2 rydwanów, wiec to co dojedzie już z deczka uszczuplone powinni dać temu rade, co myślicie?
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

lith
Oszukista

Post autor: lith »

Fast jest ekstra. Mozesz postarac sie o pts na luki dla nich.
Mozesz wywalic jednych silverow i dac eco herosa, z boundem lub bez. A jak masz wolnego slota hero to czemu nie bsb z BoS i za jednych silverow lucznikow i zostana Ci jeszcze jakies pts?

Awatar użytkownika
Elgrond
Wodzirej

Post autor: Elgrond »

daj im łuki jak możesz bo oi tacy do koca tacy źli nie są tylko trzeba dobrze zagrać i nie dać się zastrzelić. Tylko koszt duży ale mi się sprawdzały a jak nie dałem łuków raz na taki małym turnieju to się przejechałem bo grałem z WE i one tylko uciekały :( .Do akcji dywersyjnej są idealni
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?

ODPOWIEDZ