PKS
Moderator: Ziemko
PKS
No żabki i kijanki! Jak wam się podoba twór?
Ja osobiście podziękuję za grę Lizakami na PKS'ie. Lubię grać na 2żabach, a tu mi każą na 3kowbojach (przy 2400) a nawet słabiej na mniejsze punkty. Tak na prawdę moja rozpiska zostaje taka sama w czasie kiedy inne armie mają 2600! I graj tu sobie z takim wochem który ma 200 punktów więcej
Z niecierpliwością czekam na nowy book
Ja osobiście podziękuję za grę Lizakami na PKS'ie. Lubię grać na 2żabach, a tu mi każą na 3kowbojach (przy 2400) a nawet słabiej na mniejsze punkty. Tak na prawdę moja rozpiska zostaje taka sama w czasie kiedy inne armie mają 2600! I graj tu sobie z takim wochem który ma 200 punktów więcej
Z niecierpliwością czekam na nowy book
Siejesz nieco propagandy, Dębek na 52 stronie tematu omawiającego PKS napisał wyraźnie, że dwóch slannów to dalej -100 do rozpy.
A co do samego PKSu, to zależy jak się zmieni meta. U nas jest dalej spoko, można mieć w opór przeszkadzajek i strzelania - przeciwnik nigdy nie dojedzie do slanna, jeśli czegoś nie zwalisz. 3x 10 skirmisha corowego, 3x3 terki, 3x5 kameleonów - 640 pkt, a przeciwnik dostaje białej gorączki. Wstaw jeszcze championów i masz jak breakować chociażby smoka.
Można mieć dwa oddziały salek, albo chociażby pojedyńcze salki. Można mieć wypasionego slanna i trzech kowbojów herosów, chyba nawet do tego się zmieści szaman ze scrollem, żeby żaba mogła wziąć np. rączki, o których już praktycznie zapomnieliśmy po 3 latach euro. W ramach bonusu zmieścisz spokojnie +1LD na slannie i witajcie na nowo niezłamywalne lizaki. A to tylko początek listy.
A co do samego PKSu, to zależy jak się zmieni meta. U nas jest dalej spoko, można mieć w opór przeszkadzajek i strzelania - przeciwnik nigdy nie dojedzie do slanna, jeśli czegoś nie zwalisz. 3x 10 skirmisha corowego, 3x3 terki, 3x5 kameleonów - 640 pkt, a przeciwnik dostaje białej gorączki. Wstaw jeszcze championów i masz jak breakować chociażby smoka.
Można mieć dwa oddziały salek, albo chociażby pojedyńcze salki. Można mieć wypasionego slanna i trzech kowbojów herosów, chyba nawet do tego się zmieści szaman ze scrollem, żeby żaba mogła wziąć np. rączki, o których już praktycznie zapomnieliśmy po 3 latach euro. W ramach bonusu zmieścisz spokojnie +1LD na slannie i witajcie na nowo niezłamywalne lizaki. A to tylko początek listy.
Ostatnio zmieniony 6 lip 2013, o 14:09 przez Myth, łącznie zmieniany 1 raz.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Cofam swe słowa w takim razieMyth pisze:Siejesz nieco propagandy, Dębek na 52 stronie tematu omawiającego PKS napisał wyraźnie, że dwóch slannów to dalej -100 do rozpy.
No to nie ma tragedii
@Byqu sorry że nie odbierałem ale zapieprz w pracy. Kiedy się widzimy na zwrot slanna?
Co by nie było off, rzeczywiście przy większych punktach raczej odblokowują się możliwości niż na odwrót.
Co by nie było off, rzeczywiście przy większych punktach raczej odblokowują się możliwości niż na odwrót.
I niedługo nowy book więc całkowicie bez spinyOki pisze:@Byqu sorry że nie odbierałem ale zapieprz w pracy. Kiedy się widzimy na zwrot slanna?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ciekawe kiedy co zacznie wypływać, bo na razie cicho sza.....
a w PKS dalej bez zmian
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
Póki mozna trzeba tak się bawić . Póki co kminie na 2 chiefach, 2 unity terek i 2 duże ripperyCrusader pisze:Według PKSu na 2400 można mieć 7 skink chiefów na terkach, 3 unity terek i 3 unity ripperkow - nice
Życzę powodzenia naporowi lądowemu
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Tylko skąd wziąć tyle terek/riperów
Oki pisze:Tylko skąd wziąć tyle terek/riperów
No terek powinieneś mieć (no teraz te Twoje bardziej pasują jaki riperki ). Trzeba kupić kupic
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Oj tam przemianowałem swoje terraskinki na ripperskinki
Oki pisze:Oj tam przemianowałem swoje terraskinki na ripperskinki
Lubie konwersje... ale te z glowa
Oj tam marudzisz Ziemko