Glosowanie na selekcjonerow kardy 2014
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Glosowanie na selekcjonerow kardy 2014
Ze wzgledu na wieksza ilosc kanddtatow niz zazwyczaj oraz brak jakiegoklwiek systemu przyjetego przez ll chcialbym zaczac glosowanie na kandydatow na selekcjonerow wyboru kadry na rok 2014
Ze wzgledu na system glosowania przyjmuje pelne zgloszena kandydatow do piatku. Glosowanie zaczyna se wiec od soboty i potrwa 10 dni. Prosilbm o zglaszanie sie w tym temcie: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6#p1137246
Sklad bede na bierzaco aktualizowal.
Czy chcialbys zeby sklad etc w roku 2014 wybierał/li:
A) Debek + Mlody
B) Butan
Ze wzgledu na system glosowania przyjmuje pelne zgloszena kandydatow do piatku. Glosowanie zaczyna se wiec od soboty i potrwa 10 dni. Prosilbm o zglaszanie sie w tym temcie: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 6#p1137246
Sklad bede na bierzaco aktualizowal.
Czy chcialbys zeby sklad etc w roku 2014 wybierał/li:
A) Debek + Mlody
B) Butan
Ale nie zgłosiła się nigdzie grupa 3 kandydatów, więc nie ma sensu określanie w głosowaniu, czy chcesz mieć 3 selekcjonerów, skoro się 3 w jednej grupie nie zgłosiło.
masz dwie opcje do wyboru
a albo b
Do tego jakby chłopaki sobie życzyli żebyśmy decydowali z kim mają być w parze, to by się zgłaszali osobno i kandydaci z największa liczbą głosów by wygrywali, tutaj zgłaszać się mogły tandemy, pojedyncze osoby, lub większe grupy.
masz dwie opcje do wyboru
a albo b
Do tego jakby chłopaki sobie życzyli żebyśmy decydowali z kim mają być w parze, to by się zgłaszali osobno i kandydaci z największa liczbą głosów by wygrywali, tutaj zgłaszać się mogły tandemy, pojedyncze osoby, lub większe grupy.
Debek i butan nie zglosili sie razem jako selekcjonerzy.Dydu pisze:forma głosowania jest jak dla mnie zla.
prosiłbym o zmianę na ilu na być selekcjonerow 2, 3
i kandydatów osobno bo ceny nie mogę zagłosować na np debka i butana
Zarowno debek jak i mlody dali mi znac, ze zglaszaja sie razem, we dwoch.
Z kolei butan zglosil sie sam i wrzucil nawet kilka powodow dla ktorych uznal, ze chce aby byl jeden selekcjoner.
Uzgodnilem taka wersje glosowania z innym moderatorem i taka wiec zostaje.
A.
Ostatnio zmieniony 6 paź 2013, o 19:09 przez Szmajson, łącznie zmieniany 1 raz.
Najchętniej zagłosowałbym na opcję: Butan + Młody... Sporo myślałem nad tym.
B jak Butan
B jak Butan
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ja rzecz jasna głosuję na siebie :p
A
A