Bomba
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Jeżeli ta głowę rzeźbiłeś sam od zera( a na to wygląda) to jest mega, no moze troszkę bez wyrazu, ale i tak bardzo mi się podoba. Ogień trochę za "sztywny", brak takich odstających "kędziorków" i "języczków"(nie wiem jak to nazwać)
Ale mimo to świetna konwersja, i jakbyś mógł wrzucić fotki z tyłu, bo nie wiem czy mi się zdaje , czy on ma podwójny ogon
Ale mimo to świetna konwersja, i jakbyś mógł wrzucić fotki z tyłu, bo nie wiem czy mi się zdaje , czy on ma podwójny ogon
Każdy kto to czyta ma odpuszczone uczynki dobre, za darmo, amen.
Idźcie w Chaosie .
Idźcie w Chaosie .
Bomba!
wszystko zajebiscie ale ta skałka to do poprawy
wszystko zajebiscie ale ta skałka to do poprawy
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
hmm no fajnie wygląda tylko mi się wydaje i nie obraź się masz matrucke co?
Sam coś nie raz ulepie, i ten twój smok ma z byt ostre krawędzie i zbyt dokładnie jak na lepienie i rzeźbieni od podstaw . Poza tym spod spodu prześwituje element z jakieś innej masy i ma kolor szarawy. Ale jeśli lepiłeś sam to spoko ci wyszedł .
Pozdro
Sam coś nie raz ulepie, i ten twój smok ma z byt ostre krawędzie i zbyt dokładnie jak na lepienie i rzeźbieni od podstaw . Poza tym spod spodu prześwituje element z jakieś innej masy i ma kolor szarawy. Ale jeśli lepiłeś sam to spoko ci wyszedł .
Pozdro
a nie lepiej wrzucić do rozpuszczalnika i później szczoteczką?
uzywam tylko dwoch mas - miliputa i greenstuffa - zgadnij ktory jest szaryElgrond pisze:hmm no fajnie wygląda tylko mi się wydaje i nie obraź się masz matrucke co?
Pozdro
btw. co to matrucka?
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
dla mnie smok bomba szacuken
JA powiedziałbym że podstawka jest w bardzo wstępnym stadium rozwoju (jest tak na odpier#$% się ) Ale głowa ładna naprawdę trzeba przyznać. Łapki smoczkowi można by nie co grubsze bo taki anorektyk Banda przednia I pytanie: jakich narzędzi używasz do rzeźbienia ?
igiel, a w zasadzie jednej igly -_-Sykstus pisze:JA powiedziałbym że podstawka jest w bardzo wstępnym stadium rozwoju (jest tak na odpier#$% się ) Ale głowa ładna naprawdę trzeba przyznać. Łapki smoczkowi można by nie co grubsze bo taki anorektyk Banda przednia I pytanie: jakich narzędzi używasz do rzeźbienia ?
a tak swoja droga to jezdziec jednak bedzie - postaram sie zrobic jutro
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2007, o 17:42 przez skejwen, łącznie zmieniany 1 raz.