Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Heptun
Szef Wszystkich Szefów

Re: Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]

Post autor: Heptun »

Panowie,

po co te spiny i komentarze złośliwe oraz podkręcanie siebie nawzajem.

Termin był podany dokładnie w temacie turnieju i przypominałem o tym. Jak nietypowa data czy godzina ? Zawsze było do północy do środy, a teraz przedłużyłem do 9.00 rano w czwartek.

Rince też próbował swoich kolegów usprawiedliwiać i coś ugrać lecz ja mówię NIE. Mają być jakieś zasady nawet jak to jest lokal. Przesyłamy rozpiski wcześniej bym mógł je przeanalizować i wydrukować oraz dane wprowadzić do kompa. Jak nie mam zgłoszeń to obrabianie tego przed turniejem trwa dłużej.

Jedni mogli przesłać i nie mieli z tym problemów. Drudzy natomiast nawet nie sprawdzili dokładnie kiedy się kończy data zgłoszeń !!!

Lista dodatkowych punktów jest zamknięta i ... KONIEC 8)

P.S. Jest przynajmniej sprawiedliwie gdyż faworyci turnieju mają na starcie równe szanse.
:twisted: Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek :twisted:

kemot
Wodzirej

Post autor: kemot »

Heptun tym sposobem będę musiał zmasakrować wszystkich przeciwników :twisted: .

A tak na poważnie, to jestem jak najbardziej za tym, żebyś trzymał się zapisów regulaminu. Chociaż kompletnie nie rozumiem po co trzeba na lokala wysyłać wcześniej rozpiski, to tylko niepotrzebna robota dla organizatora.

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

czekamy jedynie na Ziemasa jeszcze :twisted:
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Heptun pisze:P.S. Jest przynajmniej sprawiedliwie gdyż faworyci turnieju mają na starcie równe szanse.
Eee, a ja zakładałem, że faworytami są Kadrowicze...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Heptun gratuluje konsekwencji. Tyle ode mnie. (sam jakbym zamulil nie prosilbym o dodatkowy termin)

Awatar użytkownika
Heptun
Szef Wszystkich Szefów

kemot pisze:Heptun tym sposobem będę musiał zmasakrować wszystkich przeciwników :twisted: .

A tak na poważnie, to jestem jak najbardziej za tym, żebyś trzymał się zapisów regulaminu. Chociaż kompletnie nie rozumiem po co trzeba na lokala wysyłać wcześniej rozpiski, to tylko niepotrzebna robota dla organizatora.
Następnym razem zrezygnuje z tego zapisu i wtedy nikt mi nie przyśle rozpisek. A na turnieju jak ktoś będzie miał nielegalną rozpę to co wtedy ???

Dobra marudy patrzcie wpis poniżej.

P.S.
UWAGA !
Jestem uparty i takie jest moje stanowisko. Jednakże nie jestem samotnym organizatorem więc przegłosujemy (a moje stanowisko w tej sprawie znacie :mrgreen: ) to dziś w klubie i dam wieczorkiem znać.
Inaczej byście dalej tego flejma ciągnęli marudy :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

kemot pisze:Heptun tym sposobem będę musiał zmasakrować wszystkich przeciwników :twisted: .

Chociazby po to, zeby sprawdzic czy kazdy trzyma sie kompozycji armii w tym wypadku ograniczen PKS.

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Heptun pisze:
P.S.
UWAGA !
Jestem uparty i takie jest moje stanowisko. Jednakże nie jestem samotnym organizatorem więc przegłosujemy (a moje stanowisko w tej sprawie znacie :mrgreen: ) to dziś w klubie i dam wieczorkiem znać.
Inaczej byście dalej tego flejma ciągnęli marudy :mrgreen:
Hejka, ja też myślałem, że jest to raczej do końca dnia niż do jego początku...
Serio nie możecie tego przedłużyć do końca dnia? 5 punktów to dość sporo, skoro mamy 3 bitwy i brak oceny malowania, ba dozwolone proxy. Nadgorliwość jest niepotrzebna w takich kwestiach.

Trochę szkoda psuć fajną atmosferę bardzo fajnego miejsca jakim jest Włocławek przez takie nieporozumienia. Gdyby to była jedna, dwie osoby - ok, ale przy wiekszej liczbie osób, które mylnie przegapiły termin, myślę że powinny być jakieś ustępstwa.

Pozdrawiam serdecznie

P.S. O której możemy spodziewać się informacji?
Chcielibyśmy wiedzieć czy mamy jechać do Was te 200km czy zostać w Wawie lub jechać alternatywnie do Łodzi. Jest nas kilka osób i też chcemy zaplanować jakoś weekend...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Cauliflower pisze: Chcielibyśmy wiedzieć czy mamy jechać do Was te 200km czy zostać w Wawie lub jechać alternatywnie do Łodzi. Jest nas kilka osób i też chcemy zaplanować jakoś weekend...
Kali, Ty szantażysto... :D
I pomyśleć, że ja się pohamowałem...
Cóż, zła warszaffka... :D :D :D

Awatar użytkownika
muchozol
Falubaz

Post autor: muchozol »

Perfidny szantaż normalnie :roll:
Jak dla mnie nie ma o co kruszyć kopii, mamy sobie miło popykać, a nie już na etapie zgłoszeń ciśnieniować. Trochę może ta 9.00 faktycznie myląca, aczkolwiek Wojciu przypominał.
Zasady jakieś muszą być, ale może spróbujemy wypracować jakiś kompromisu :roll:

aaaa.....
Ps.
Cauliflower pisze: P.S. O której możemy spodziewać się informacji?
...
wkrótce
podpis był nieregulaminowy

oddajcie podpis łobuzy

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Piotr pisze:
Cauliflower pisze: Chcielibyśmy wiedzieć czy mamy jechać do Was te 200km czy zostać w Wawie lub jechać alternatywnie do Łodzi. Jest nas kilka osób i też chcemy zaplanować jakoś weekend...
Kali, Ty szantażysto... :D
I pomyśleć, że ja się pohamowałem...
Cóż, zła warszaffka... :D :D :D
Nie nie, nie szantażysto. Źle to odebrałeś.
Po prostu jestem już dużym chłopcem i chcę zaplanować weekend. To nie jest turniej na który mam 2km tylko 200, nie chcemy jechać z popsutym humorem, że musimy cały turniej gonić. Już raz zagrałem mastera bez punktów za zgłoszenie, co mnie kosztowało ładnych parę miejsc i nie chcę tego powtarzać, bo jest to turniej "kto jest lepszy w wfb" (ewentualnie dodatkowo dobrym modelarzem), a nie zabawa w terminy zawite.

Jest termin. Ok, zawalony - przysługuje zażalenie/prośba o przywrócenie. I taką właśnie prośbę zarówno ja, jak i Ty wystosowaliśmy.
Ja dodatkowo poprosiłem o informację, o której będzie decyzja. Całkowicie no offence, mylisz mnie z innymi kolegami z klubu :wink: :)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Cauliflower pisze:Całkowicie no offence, mylisz mnie z innymi kolegami z klubu :wink: :)
LOL, Kalafior Mistrz! :D

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Nemezisy kiedys dadzą rade wysłac rozpy w terminie ? :D, któryś raz to samo xD
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Andrew
Masakrator

Post autor: Andrew »

Młody pisze:Nemezisy kiedys dadzą rade wysłac rozpy w terminie ? :D, któryś raz to samo xD

piękny komentarz do zaistniałej sytuacji :wink:
XIII Kohorta Bydgoszcz

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Ja sie ogarnalem 15 minut przed koncem temrinu. Cos mnie podkusilo, zeby dokladniej przejrzec regulamin :)

To chyba wynika z tego, ze przyjelo sie dawac czas do polnocy. Czesc osob zobaczyla date i oczka powedrowaly nizej. Coz bywa, ale mysle, ze Ziemas troszke przesadzasz. Ja mam glod grania, takze przyjechalbym i tak, ale faktycznie dla niektorych granie z -5 na starcie niekoniecznie jest zachecajace ;) Rozumiem zarowno jedna, jak i druga strone barykady, jednakze w zwiazku z tym, ze godzine pomylilo znacznie wiecej osob niz tylko nieogary z nemezisu ;) moze warto przymknac na to oko.

Pozdro i mam nadzieje do zobaczonka!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
muchozol
Falubaz

Post autor: muchozol »

Po burzliwej klubowej dyskusji ustalono co następuje.
Idąc na rękę tym co maja problemy z czytaniem regulaminów, a nie chcąc karać tych sumiennych, za terminowe przysłanie rozpiski będzie 5DP, za dosłanie rozpiski do godz. 23.59 DNIA 10.10.2013 3DP.
Mamy nadzieję że takie rozwiązanie zadowoli wszystkich zainteresowanych.

Jeszcze odnośnie proksowania/kartoników żadnych ustępstw organizator nie przewiduje, hough :wink:
podpis był nieregulaminowy

oddajcie podpis łobuzy

katerek
Masakrator

Post autor: katerek »

normalnie jak dzieci w przedszkolu :P
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Ale fajne to nasze przedszkole. Dzieje sie ;)
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

muchozol pisze:Po burzliwej klubowej dyskusji ustalono co następuje.
Idąc na rękę tym co maja problemy z czytaniem regulaminów, a nie chcąc karać tych sumiennych, za terminowe przysłanie rozpiski będzie 5DP, za dosłanie rozpiski do godz. 23.59 DNIA 10.10.2013 3DP.
Mamy nadzieję że takie rozwiązanie zadowoli wszystkich zainteresowanych.

Jeszcze odnośnie proksowania/kartoników żadnych ustępstw organizator nie przewiduje, hough :wink:
Rozsadne rozwiazanie.

Awatar użytkownika
Heptun
Szef Wszystkich Szefów

No z Muchozolem musieliśmy to przepić i stwierdziliśmy, że chyba jednak kompromis to wyjście zadowalające wszystkie strony.

I chyba udało się :mrgreen: =D>

ODPOWIEDZ