Moje baźgrołki - Up 12.1 Sword master
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Moje baźgrołki - Up 12.1 Sword master
Cześć, chciałbym się podzielić zdjęciami moich figurek. [Zdjęcia niżej]
Ostatnio zmieniony 8 sty 2014, o 17:11 przez Kubaf16, łącznie zmieniany 2 razy.
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Na pewno nikt nie będzie klikał linków - wsadzaj do galerii bezpośrednio foty, wtedy będziemy komentować ...
.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2014, o 15:17 przez Kubaf16, łącznie zmieniany 1 raz.
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Jak na początek muszę powiedzieć, że bardzo ładnie i schludnie nakładasz podstawowe kolory. Samej oceny malowania tu za bardzo nie będzie z mojej strony...bo to nadal tylko bazowe kolory. Po zastosowaniu cieni i rozjaśnień, można będzie rzec coś więcej Działaj dalej
Kiedy to pierwszy malunek sprzed 3 lat... Nie wiedziałem co to bazowe kolory i te dalsze...Azgaroth pisze:Jak na początek muszę powiedzieć, że bardzo ładnie i schludnie nakładasz podstawowe kolory. Samej oceny malowania tu za bardzo nie będzie z mojej strony...bo to nadal tylko bazowe kolory. Po zastosowaniu cieni i rozjaśnień, można będzie rzec coś więcej Działaj dalej
Rozumiem, ale komentuję to co widzę I czekam na jakieś najświeższe Twoje praceKubaf16 pisze:Kiedy to pierwszy malunek sprzed 3 lat... Nie widziałem co to bazowe kolory i te dalsze...Azgaroth pisze:Jak na początek muszę powiedzieć, że bardzo ładnie i schludnie nakładasz podstawowe kolory. Samej oceny malowania tu za bardzo nie będzie z mojej strony...bo to nadal tylko bazowe kolory. Po zastosowaniu cieni i rozjaśnień, można będzie rzec coś więcej Działaj dalej
.
Ostatnio zmieniony 8 sty 2014, o 17:12 przez Kubaf16, łącznie zmieniany 1 raz.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Aż za dużo widać do okoła niego. Kadruj fotki.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kadruj foty, żeby figs był dobrze widoczny i dawaj coś nowego, a nie jakąś wprawkę - tu nie ma co komentować...
.
Ostatnio zmieniony 8 sty 2014, o 17:12 przez Kubaf16, łącznie zmieniany 1 raz.
.
.
Dziadowski obiektyw, nie wiem jak zmienić
- Brat_Kruger
- "Nie jestem powergamerem"
zaopatrz przynajmniej się w jakieś washe - devlan mud (brązowy), badab black (czarny) minimum ..... a poza tym to ćwiczyć ćwiczyć i oglądać jak to inni robią, bo póki co to trochę kiepsko to wygląda. Warto tez przynajmniej na początku opanować suchy pędzel - będziesz widział różnice.
ja polecam poszukać w necie, a jest tego sporo, informacji dla początkujących malarzy, o przygotowaniu figsów do malowania, o stosowaniu podkładu, o DOKŁADNYM nakładaniu podstawowych kolorów itd.
jak już to opanujesz, a jestem pewien, że szybko Ci z tym pójdzie, to wtedy wrzucaj malunki, ktoś podpowie co dalej,
masz, jak na poczatek sporo farbek i zapał co najważniejsze więc jesteś na dobrej drodze
jak już to opanujesz, a jestem pewien, że szybko Ci z tym pójdzie, to wtedy wrzucaj malunki, ktoś podpowie co dalej,
masz, jak na poczatek sporo farbek i zapał co najważniejsze więc jesteś na dobrej drodze
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1, trzymamy kciukiThorkild pisze:ja polecam poszukać w necie, a jest tego sporo, informacji dla początkujących malarzy, o przygotowaniu figsów do malowania, o stosowaniu podkładu, o DOKŁADNYM nakładaniu podstawowych kolorów itd.
"Jutro" minęło 18 dni temu, więc czas na najnowszy malunek:
Znacznik do kampanii "Szczurza Horda" jako znacznik straconych murów, bramy etc. Godzinę siedziałem nad tarczą żeby była idealnie biała, a potem doszła krew podczas malowania flagi
Na tarczy widnieje mój pierwszy freehand, znaczek jakiegoś klanu Skavenów
Znacznik do kampanii "Szczurza Horda" jako znacznik straconych murów, bramy etc. Godzinę siedziałem nad tarczą żeby była idealnie biała, a potem doszła krew podczas malowania flagi
Na tarczy widnieje mój pierwszy freehand, znaczek jakiegoś klanu Skavenów