Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]
Re: Salamandrowa Rewolucja we Włocławku [12-10-2013]
poszło, dang!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
pytanie za 100 pkt macie tam darmowe parkingi?
doszło?:) chciałbym mieć pewność 

The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Heptun a ja?:D Chyba mnie pominąłeś bo też wysyłałem rozpę przed terminem i nawet potwierdzałeś w temacie że dostałeś.Heptun pisze:Jasno i klarownie - poniżej lista osób, które dostają 5 punktów do generalki:
1. Katerek
2. Ziemko
3. dannysatan
4. Akasha
5. Futhus
6. Muchozol
7. Heptun
8. Andrew
9. beszcza
10. Damas
11. elvis
12. Gokish
13. Rince
Reszta jeszcze nawet nie dosłała więc są wybitnie po terminie
Pozdrawiam i nadal czekam na zgłoszenia.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Wysyłacie jakieś potwierdzenia?
Wysyłałem rozpiskę ok 18 i tak pytam przezornie, bo jeszcze zostało te 45 minut jak coś
Wysyłałem rozpiskę ok 18 i tak pytam przezornie, bo jeszcze zostało te 45 minut jak coś

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Potwierdzam, że też załapałeś się na 3DP.Cauliflower pisze:Wysyłacie jakieś potwierdzenia?
Po północy lub nad ranem zaktualizuje listę zgłoszonych z rozpiskami