www.battlebear.pl

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: www.battlebear.pl

Post autor: Rasti »

Dokonałem zakupu na modele GZ jakieś półtora tygodnia temu. Dzisiaj zamówione modele do mnie dotarły.
Kontakt znakomity, byłem informowany na bieżąco. Ceny również dobre. Ogółem polecam ;)

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Post autor: ZOO Art Studio »

Obrazek

Lato, lato i po lecie. Jesień, plucha, deszcz - to idealna pogoda na "dłubanie" przy nowych modelach - w które oczywiście polecamy zaopatrzyć się na BattleBear.pl :)

My polecamy nowości, których głównymi cechami są długie brody i ostre topory ;):

- Dwarf Pathfinders
- Berserker Lord with Great Weapons
- Dwarf Thunderlord with Two Pistols

Ponadto uzupełniliśmy nasze magazyny o figurki Gamezone'a (Dark Elf Standard Bearer, Dark Elf Hero on Predator, Imperial Standard Bearer, Imperial Wizard) i Raging Heroes (Skaryaa, Preying Mantis).

Jak zwykle zapraszamy do przejrzenia naszych tutoriali oraz galerii pomalowanych przez Zoo Art Studio figurek.

Do następnego napisania!

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Obrazek

Witam Was!

Mam dla Was garść nowości - całkiem smakowitych. W naszym sklepie pojawiły się figurki Avatars of War, Freebooter Miniatures oraz Mierce Miniatures:

- Capitan Leon
- Dire Harpy of the Apocalypse
- Talan of Carn Maen

Zapraszam do zakupów w naszym sklepie oraz do korzystania z naszych zasobów tutoriali oraz recenzji.

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

Witam Was drodzy Forumowicze i Forumowiczki!

Dziś mam dla Was niespodziankę - poniższe pięć kodów promocyjnych pozwoli Wam uzupełnić warsztat o świetne farby marki Vallejo. Każdy z kodów uprawnia jednego klienta do zakupu z 25% rabatem dowolnej ilości farb Vallejo w sklepie www.battlebear.pl . Wrzucam oficjalnie, więc kto pierwszy ten lepszy :). No i oczywiście oferta ograniczona dostępnością poszczególnych kolorów, więc się śpieszcie:

BBUIF4NRB2FHL4T53
BBOMRW8WBWZJ81HNS
BBVDW20YP8HAF5FW1
BBA5FD1DS4L3Z1O2E
BBFY3K4M9K1VDMI42

Ave!
Niedźwiedź

Awatar użytkownika
Lechu
Kretozord

Post autor: Lechu »

Ehh kody już "nieaktualne"...

Awatar użytkownika
ZOO Art Studio
Chuck Norris

W związku z bardzo dużym zainteresowaniem wrzucam jeszcze 5 (ale już definitywnie ostatnich) kodów :)

BBQJCCEOJK0396YEL
BBBWVCIPHHV130LD2
BBVX7JK1Z31ZP4CTZ
BB3KEH7HS5GP37GOV
BBYS6IKXV6X3JNXKZ

Smacznego!

Ave!
Niedźwiedź

ODPOWIEDZ