Mistrzostwa Łodzi edycja II 13-10-2013 2300pkt PKS
-
- Wałkarz
Re: Mistrzostwa Łodzi edycja II 13-10-2013 2300pkt PKS
Pytanie techniczne.
Czy Slaughtermaster zrobiony z Ogrzego Bohatera z Avatars of war jest traktowany jako prox? (niepomalowany)
I podobnie ma się sytuacja z dwoma Sabretuskami które są odwzorowywane przez Axebacki z Reapera. (pomalowane)
Pytam gdyż jednolitej definicji prox/konwersja nie ma a "zejście" generała na dzień dobry może skutkować poważnym rozstrojem zdrowia
Czy Slaughtermaster zrobiony z Ogrzego Bohatera z Avatars of war jest traktowany jako prox? (niepomalowany)
I podobnie ma się sytuacja z dwoma Sabretuskami które są odwzorowywane przez Axebacki z Reapera. (pomalowane)
Pytam gdyż jednolitej definicji prox/konwersja nie ma a "zejście" generała na dzień dobry może skutkować poważnym rozstrojem zdrowia
-
- Wałkarz
Jak mam być szczery to czytam zwykle pierwszą i ostatnią stronę w temacie, nie uśmiecha mi się przebijanie przez parę stron wzajemnych wyzwisk bądź wazeliniarstwa co zwykle ma miejsce w tego typu tematach.
Anyway odpowiedź znaleziona sumienie uspokojone
Ps. Jak już się wyzłośliwiamy to wg. mojego ustawienia forum odpowiedź była w postach 4 i 5
Anyway odpowiedź znaleziona sumienie uspokojone
Ps. Jak już się wyzłośliwiamy to wg. mojego ustawienia forum odpowiedź była w postach 4 i 5
A jak wygląda sprawa nie regulaminowych podstawek? Mam MC ma podstawkach rydwanowych, od MC były za krótkie i głupio wyglądały.
czy coś takiego jest akceptowalne?
http://www.gofar.pl/transcriptum/Artur/ ... ia/woc.jpg
czy coś takiego jest akceptowalne?
http://www.gofar.pl/transcriptum/Artur/ ... ia/woc.jpg
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Ważna sprawa. Prosiłem o zapisanie w temacie ale zapomniałem przesłać zgłoszenia na mail.
Znajdzie się miejsce mimo to czy może być tak, że przyjadę i nie zagram? Bo jeśli druga opcja wchodzi w grę to nie bardzo uśmiecha mi się zrywać rano i jechać 2 godziny żeby pochodzić sobie po centrum handlowym.
Znajdzie się miejsce mimo to czy może być tak, że przyjadę i nie zagram? Bo jeśli druga opcja wchodzi w grę to nie bardzo uśmiecha mi się zrywać rano i jechać 2 godziny żeby pochodzić sobie po centrum handlowym.
Dzięki wszystkim za przybycie i grę. Fajnie się turlało kosteczkami szkoda że tak obessałem, ale mogło być gorzej. Do tego przyjechali JH i właściwie zamietli towarzystwo nie dając rady tylko Zembolowi, który zaliczył powrót i to mocno udany. Obyś zaczął jeździć po kraju swoją drogą. Szkoda, że nie udało mi się zagrać z Dębkiem mimo iż mieliśmy już wylosowane czary, ale oczywiście coś się musiało spi**** z paringami i zamiast się czegoś nauczyć dostałem O&G.
Fajna imprezka.
Pozdrawiam
Wojtek
Fajna imprezka.
Pozdrawiam
Wojtek
Dzięki za najlepszy turniej w Polsce! Wylansowane dziewczyny dookoła się krzątające plus figurki to to co lubię najbardziej . Do tego wartościowe nagrody, wejściówka za free i gastronomia pod ręką. Poprostu mega. No i gratulacje dla topu .
Gratulacje dla organizatorów. Zdecydowanie najlepszy turniej na jakim byłem w tym roku. Okazuje się, że w Łodzi jest świetna grupa ludzi, która potrafi zorganizować imprezę na najwyższym poziomie. Wypada żałować, iż nie otrzymaliście organizacji mastera, ale myślę, że nic straconego w przyszłości.
Przeciwnikom dziękuję za bitwy w bardzo miłej atmosferze. Do zobaczenia na kolejnych turniejach, na które, jeśli czas pozwoli, z pewnością zawitam.
Przeciwnikom dziękuję za bitwy w bardzo miłej atmosferze. Do zobaczenia na kolejnych turniejach, na które, jeśli czas pozwoli, z pewnością zawitam.
Zgadzam się, że był to bardzo fajny turniej z dobrą organizacją. Postaram się wpaść na następne edycje. Dziękuję również przeciwnikom za gry, grało się bardzo miło. Imperium na parku maszynowym dupy nie urywa ale grać się da.
Jedno mnie ciekawi - doliczaliście punkty za rozpiskę nadesłaną w terminie? Bo jeżeli tak to dostałem skandalicznie mało za malowanie . Należało mi się 8/15 zakładając 0 za WOW i tego typu dodatki wg uznania... Nie ma to wpływu na wynik, pytam z ciekawości.
Maciek
Jedno mnie ciekawi - doliczaliście punkty za rozpiskę nadesłaną w terminie? Bo jeżeli tak to dostałem skandalicznie mało za malowanie . Należało mi się 8/15 zakładając 0 za WOW i tego typu dodatki wg uznania... Nie ma to wpływu na wynik, pytam z ciekawości.
Maciek
Bardzo dziękuję wszystkim za przybycie. Jak dla nas było super - kolejna udana edycja. Wszystkich zapraszam na kolejną odsłonę, która będzie w przyszłym roku, na razie ciężko mi powiedzieć kiedy się ona odbędzie, ale zapewne w pierwszym kwartale 2014.
Pamiętajcie Mistrzostwo zostało po raz drugi w Łodzi
Co do twojego pytania mlepkows, punkty za rozpy zostały doliczone - wyniki sprawdzałem z Zembolem jeszcze raz i były oki. Może się okazać, że Napoleon się walnął przy wpisywaniu modelarki wiec jeszcze raz sprawdzimy bo mamy Karty graczy. Jeśli tak jest, to dokonamy stosownej poprawki.
Jeszcze raz dzięki za przybycie i zapraszamy ponownie.
Pamiętajcie Mistrzostwo zostało po raz drugi w Łodzi
Co do twojego pytania mlepkows, punkty za rozpy zostały doliczone - wyniki sprawdzałem z Zembolem jeszcze raz i były oki. Może się okazać, że Napoleon się walnął przy wpisywaniu modelarki wiec jeszcze raz sprawdzimy bo mamy Karty graczy. Jeśli tak jest, to dokonamy stosownej poprawki.
Jeszcze raz dzięki za przybycie i zapraszamy ponownie.
Posiadamy pełną ofertę GW, Italeri, Excel, Wamod i Magnesy.eu
Adres cennika: http://stagraf.pl/cennik/cen.21.06.14.xls
http://www.facebook.com/KGBMarauder
http://www.facebook.com/StagrafStudio
Chciałbym jako jeden ze współorganizatorów podziękować wszystkim za przybycie i udział w turnieju i wszystkim którzy pomagali przy jego organizacji. Jedna z najważniejszych imprez dla naszego Klubu udała się tak że jesteśmy z niej niezmiernie zadowoleni. Mamy nadzieję że nasze wysiłki w promocje hobby odnosią dobry rezultat Dziękuje wszystkim za przybycie, za kuluarowe rozmowy z ludźmi z obu reprezentacji, za piwko z Poznaniem, za bardzo pozytywne podejście do imprezy. Byliśmy zachwyceni odzewem - i jedyne co możemy zrobić to mieć nadzieję że jeszcze do nas wpadniecie
Co do wyników - coś mogłem pochrzanić - dużo się wokół mnie działo i bardzo przepraszam z góry jeśli coś popitoliłem. Na pewno to rozstrzygniemy.
Wielkie dzięki!
N.
Co do wyników - coś mogłem pochrzanić - dużo się wokół mnie działo i bardzo przepraszam z góry jeśli coś popitoliłem. Na pewno to rozstrzygniemy.
Wielkie dzięki!
N.
-
- Wałkarz
Dziękuję za fajny turniej i świetne bitwy moim przeciwnikom.
Doceniam potęgę night goblinów
Głupio się dałem podpuścić w drugiej bitwie ale i tak 27 punktów z bitew i króla warzywniaka mam z czego się niezmiernie cieszę.
Jak szczęście dopisze pojawię się za rok tym razem z całkowicie pomalowaną armią. Brak punktacji za malowanie jednak boli.
Ps na bank namieszaliście z punktacją bo 27 z bitew + 3 za dosłanie rozpiski - 1 karniak i bonusowo całe 0 za hobystykę daje 29 pkt a nie 26 jak jest w tabeli.
Ale to tylko takie zrzędzenie w sumie bo ogólnie ogarnęliście temat świetnie zwłąszcza jak na tak ruchliwą lokację z całymi stadami gapiów
Doceniam potęgę night goblinów
Głupio się dałem podpuścić w drugiej bitwie ale i tak 27 punktów z bitew i króla warzywniaka mam z czego się niezmiernie cieszę.
Jak szczęście dopisze pojawię się za rok tym razem z całkowicie pomalowaną armią. Brak punktacji za malowanie jednak boli.
Ps na bank namieszaliście z punktacją bo 27 z bitew + 3 za dosłanie rozpiski - 1 karniak i bonusowo całe 0 za hobystykę daje 29 pkt a nie 26 jak jest w tabeli.
Ale to tylko takie zrzędzenie w sumie bo ogólnie ogarnęliście temat świetnie zwłąszcza jak na tak ruchliwą lokację z całymi stadami gapiów
Ja również dołączam się do podziękowań.
Świetny turniej, fajnie zorganizowane, w przyjemniej atmosferze.
Miałem świetne 3 bitwy, i wyrozumiałych przeciwników.
Świetny turniej, fajnie zorganizowane, w przyjemniej atmosferze.
Miałem świetne 3 bitwy, i wyrozumiałych przeciwników.
Serdeczne dzięki za turniej i za wytłuszczenie mojego wyniku w tabeli wyników.
Dałem czadu i warto to zaznaczyć
Dziękuję również przeciwnikom zwłaszcza OgrowiChudeuszowi i Kanadianowi za naprawdę fajne gierki.
Kanadian i jego WoCH uciekający jak Leśne elfy to był naprawdę czad.
Nieźle się uśmiałem.
Urbanowi nie dziękuję bo nie umie się bawić .
Jak można było mnie tak ograć?? .
Do zobaczenia na następnych Mistrzostawach Łodzi
Dałem czadu i warto to zaznaczyć
Dziękuję również przeciwnikom zwłaszcza OgrowiChudeuszowi i Kanadianowi za naprawdę fajne gierki.
Kanadian i jego WoCH uciekający jak Leśne elfy to był naprawdę czad.
Nieźle się uśmiałem.
Urbanowi nie dziękuję bo nie umie się bawić .
Jak można było mnie tak ograć?? .
Do zobaczenia na następnych Mistrzostawach Łodzi
Dobry flee nie jest zły .
PS za rok wyjme wszystkie oddziały z walizki. Żadnych nie będę kampił na po turnieju.
PS za rok wyjme wszystkie oddziały z walizki. Żadnych nie będę kampił na po turnieju.