Niestety nigdzie nie znalazłem przycisku "Lubię to !"Lidder pisze:Co do liczebności to nie. Są jednak ograniczenia punktowe co do oddziałów. Core - 1600, Special - 800, Rare 400 no i Hero 400#Krasnal# pisze:Są jakieś ograniczenia co do maksymalne liczebności oddziałów lub ich maksymalnego kosztu ?
Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Zielonki
Re: Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Ziel
Nie będziemy pisać ograniczeń dla każdej armii osobno Stąd ogólnie: 1600.Golonka pisze:W tej grze ciągle musisz mieć jednego herosa, na generała, więc w przypadku skavenów cory tylko 1585
ostateczna wersja 16.10. ale zmiany będą raczej kosmetyczne:)... Powiem tak - mamy bardzo dobry feedback tych zasad na pw. Naprawdę tylko nie liczni mają zastrzeżenia. Ja się spodziewałem że raczej nikt nie zostawi suchej nikt - tymczasem większość jest na tak . Mam nadzieję że wszyscy będą się dobrze bawić bo po to jest robione....
Przepraszam za post pod postem, ale mam takie pytanko:
Mam generała na orle, którego zwykle używam jako BSB, w związku z tym, ma sztandar na lancy. Czy muszę ów sztandar usunąć, by nie był traktowany jako prox, czy przejdzie w takiej formie, w jakiej jest?
Mam generała na orle, którego zwykle używam jako BSB, w związku z tym, ma sztandar na lancy. Czy muszę ów sztandar usunąć, by nie był traktowany jako prox, czy przejdzie w takiej formie, w jakiej jest?
Let the River of Blood flow...
Bez przesady to tylko wysiwygOpos pisze:Przepraszam za post pod postem, ale mam takie pytanko:
edit:
żeby nie było, że bezproduktywny post... kiedy będzie regulamin oceny malarskiej? trzeba się będzie przygotować
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Jutro będą i ograniczenia i ocena - jutro popołudniu dodam - żeby nie było bombardowania od 6 rano
Opos - wyślij foto na maila - sevi87@interia.pl - jest podany na pierwszej stronie.
Ale jest tak jak pisze Durin - to wysywig
Opos - wyślij foto na maila - sevi87@interia.pl - jest podany na pierwszej stronie.
Ale jest tak jak pisze Durin - to wysywig
Wisła Kraków.
jawor pisze:Czy nie przeszkadzają nikomu na te punkty dwa oddziały po 8-10 trolli?
W warzywniaku chodzi o zabawe:)
Wysłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
I blood and glory
właśnie, będą jakieś scenariusze? kiedy pełen regulamin?Durin pisze:I blood and glory
Już wrzucam Zaraz wszystko będzie.
Wisła Kraków.