19.10.2013 Vanahaim - Ciupaga vol.3
Re: 19.10.2013 Vanahaim - Ciupaga vol.3
poszła właśnie przedpłata
jedno pytanie: my się w tyle osób tam zmieścimy ?
jedno pytanie: my się w tyle osób tam zmieścimy ?
Śpij spokojnie skoro zapłaciłeś. Limit jest 20 osób.
xYz
O, zaraz, zaraz, to teraz przedpłaty jakieś są?
Jak zmieniacie coś drastycznie w organizacji turnieju, dajcie znać na PW już zapisanym, czy coś.
Pewnie nie każdy śledzi ten emocjonujący temat by wychwycić takie niespodzianki, no, a przynajmniej ja nie śledzę
Jak zmieniacie coś drastycznie w organizacji turnieju, dajcie znać na PW już zapisanym, czy coś.
Pewnie nie każdy śledzi ten emocjonujący temat by wychwycić takie niespodzianki, no, a przynajmniej ja nie śledzę
Vae victis!
o tak z dużymi ... yhm walorami
O tak!
Temat trzeba śledzić, czasami zmieniają się ograniczenia itp. Przedpłaty są jak najbardziej OK.
Niestety moja obecność 50/50. W tygodniu się okaże.
Temat trzeba śledzić, czasami zmieniają się ograniczenia itp. Przedpłaty są jak najbardziej OK.
Niestety moja obecność 50/50. W tygodniu się okaże.
Wisła Kraków.
Mnie nie będzie.
A tak wogóle to zostało 5 pewnych miejsc, więc kto ma robić przedpłaty to niech się śpieszy
A tak wogóle to zostało 5 pewnych miejsc, więc kto ma robić przedpłaty to niech się śpieszy
Wisła Kraków.
20:0 z krasnoludami to strasznie wysoka pozycja w scenie Battla KrakowskiegoPSz pisze:Chłopie tu należy się obawiać czy nowi nie będą czasem wschodzącymi gwazdami krakowskiej sceny battle
dla krasnoludów
kubencjusz pisze:Że stronic zapisanych ilość, o jakości areny nie świadczy uświadomić sobie musisz, młody padawanie. Hmmmm.
Naviedzony pisze: A po co pomagać ludziom? Ludzie są niegodni elfiej pomocy.