Nowy skład Listy Sedziowskiej
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Róbcie se co chcecie czy nowa czy stara lista sedziowska , nie wielkie prorokuje zmiany.
Róbcie Q&A . Pozostanie puste tak jak to na BP .
Ludzie tak czy siak bedą wieszać na was psy.
Żartuje
, każdemu tworowi sędziowskiemu życze jak najlepiej , w tej trudnej robocie bez zysków , a z pretensjami:D
Róbcie Q&A . Pozostanie puste tak jak to na BP .

Ludzie tak czy siak bedą wieszać na was psy.
Żartuje

Beka na maxa
Nowa grupa od Q&A bedzie interpretowala inaczej zasady ,LS inaczej - bedzie ciekawie

Ziemko pisze:Nowa grupa od Q&A bedzie interpretowala inaczej zasady ,LS inaczej - bedzie ciekawie![]()
![]()
Ziemko, a skad ten pomysl? Przeciez mowimy caly czas o LS. A LS mialaby dzialac tworzac Q&A. Zmierzamy do udoskonalenia LS a nie stworzenia nowej konkurencyjnej dla niej insystucji.
Choc, jesli sprawa LS ugrzeznie, jezeli wszystko rozejdzie sie po kosciach i dalej bedzie zle, to nie wykluczam jakichs ruchow separatystycznych. Pro publico bono, of course.

Brzmie groznie
Jesli mialo to by dzialac na zasadzie , ze osoby z LS robilyby Q&A to jestem za...

Jesli mialo to by dzialac na zasadzie , ze osoby z LS robilyby Q&A to jestem za...
Po ostatnich innowacyjnych pomyslach Blessa to juz nie wiem jak mialo byc... Glosowanie odnosnie odwolania LS nadal w toku...
Poki co 5 osob za tak , 3 za nie , 9 nie wie...
Poki co 5 osob za tak , 3 za nie , 9 nie wie...
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Nic.quas pisze:ciekawe co z tego wyniknie
Słowa, słowa, słowa....
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Z planów odtworzenia BP też miało nic nie wyniknąćJedy Knight pisze: Nic.
Słowa, słowa, słowa....

Rrrany, i znowu jest to koncepcja Tomasha versus sceptycyzm Jacka.

Po 10 października mogę siadać do dowolnych rzeczy, przed tym terminem nowe projekty informatyczne odpadają. Stay vigilant

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Tomash pisze:Z planów odtworzenia BP też miało nic nie wyniknąćJedy Knight pisze: Nic.
Słowa, słowa, słowa....
Po 10 października mogę siadać do dowolnych rzeczy, przed tym terminem nowe projekty informatyczne odpadają. Stay vigilant
Tomash, licze na Ciebie. Szczegoly dogadamy po podjeciu decyzji przez LL. Bedziemy wtedy wiedzieli na czym stoimy - kto, co robi i dla kogo.
Bless: ale ja nie wiem, czy ten projekt miałby posłużyć do oficjalnych uściśleń, składanych przez LS, czy do polskiego Direwolfa robionego przez grupę zaufanych i rozsądnych ziomów.
Albo jakiś amalgamat jednego i drugiego.
W każdym razie ja jeszcze swoich wideł i pochodni nie wyjmuję z komórki - zobaczymy jak się przyjmie nowy system
Albo jakiś amalgamat jednego i drugiego.
W każdym razie ja jeszcze swoich wideł i pochodni nie wyjmuję z komórki - zobaczymy jak się przyjmie nowy system

moze byscie sie tak kurde wzieli do roboty co? bo nawet jak was LL nie odwola to to troche zal.pl... steam tank, nie wychodzenie zaloga z helki, itp, chcialbym to zobaczyc... a jezeli to jest w uscisleniach to moze by sie ktos pofatygowal zeby to opublikowac w widocznym miejscu?
generalnie chlopaki myslalem ze cos drgnie jak sie zrobi jakis szum, ale widze ze z wami jest podobnie jak rzadem millero-belki, chcecie trwac do samego konca bez podejmowania jakichkolwiek zobowiazujacych decyzji..
generalnie chlopaki myslalem ze cos drgnie jak sie zrobi jakis szum, ale widze ze z wami jest podobnie jak rzadem millero-belki, chcecie trwac do samego konca bez podejmowania jakichkolwiek zobowiazujacych decyzji..
Thurion, nie powinienes sie zbytnio martwic. Sprawa aktualizacji zasad zostanie rozwiazana. Bardzo licze na to, ze bedzie rozwiazana w ramach LL i LS. Ze nie trzeba bedzie mnozyc konkurencyjnych bytow i wywolywac niepotrzebnych (jak przypuszczam)konfliktow. Ale jesli LS sie nie zmobilizuje, to chyba sam zaczne mobilizowac srodowisko forum BP, bysmy na bazie systemu dostarczonego przez Tomasha, zorganizowali Q&A, ktore bedzie apdejtowane przez grono myslacych ludzi, ktorych mozna tu spotkac.
Q&A na poczatek na potrzeby forumowiczow. A potem, jesli zdobedzie sobie szacunek i uznanie, moze nawet dla potrzeb turniejowych.
Q&A na poczatek na potrzeby forumowiczow. A potem, jesli zdobedzie sobie szacunek i uznanie, moze nawet dla potrzeb turniejowych.
Nie widzę sprzeczności czy konfliktu interesów. Co więcej, wyobrażam sobie taką sytuację, że grupa kumatych ziomów robi to Q&A, a członkowie LS konkretne odpowiedzi aprobują lub zgłaszają interpretację inną/przeciwną/odwrotną i ich głos jest finalny.bless pisze:Ale jesli LS sie nie zmobilizuje, to chyba sam zaczne mobilizowac srodowisko forum BP, bysmy na bazie systemu dostarczonego przez Tomasha, zorganizowali Q&A, ktore bedzie apdejtowane przez grono myslacych ludzi, ktorych mozna tu spotkac.
A z takiego Q&A można raz na dzień/tydzień/miesiąc generować ładnego PDFa z uściśleniami i grafiką by Zbyszek.
Oczywiście LS musiałaby w tym momencie przełknąć rolę "senatu" takiego Q&A, czyli bycie organem de facto wyłącznie aprobującym wymyślone przez innych rozwiązania.
Dobra, nie ma co chranić po próżnicy - będzie system, baza zacznie się wypełniać, to pogadamy

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
bless pisze:Tomash pisze:Z planów odtworzenia BP też miało nic nie wyniknąćJedy Knight pisze: Nic.
Słowa, słowa, słowa....
Tomash, licze na Ciebie. Szczegoly dogadamy po podjeciu decyzji przez LL. Bedziemy wtedy wiedzieli na czym stoimy - kto, co robi i dla kogo.
Cholera.
Zadzwonił do mnie Jankiel, że jestem na LS.
Co prawda jako anarchista wolą stać na czele tłumu szturmującego Bastylię Zmurszałej LS, niż być w środku i być obrzucanym zgniłymi jajami….
By tego uniknąć, jako „świeża krew”, pytam się;
Ludu Battlowy, co cię boli?
Część bolączek, stara, zgniła LS rozwiązała.
Czy miejsce ambitnych planów Tomasha i Blessa, jest jak teraz na drugiej stronie BP, czy jeszcze dalej, w mrokach forum?
Czy Nowa LS może uczcić swój wybór i iść spać?
Jestem za….
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
O, właśnie, od czwartku zabieram się do roboty nad systemem Q&A