Moje ostatnie dzielo. Moj ci on. Kiedys stwierdzilem ze przemaluje mojego palantunia-oto efekty.
Paladyn
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Bardzo czyste i schludne malowanie, Podobają mi się bardzo brązy (wszystkie oprócz konia) Metaliki również na wysokim poziomie. Wydaje mi się że można byłoby bardziej powyciągac niebieski i brązowy na koniu. Świetna skóra rycerza. A tte chropowatości na bardingu ( zwłaszcza na 1 zdjęciu to chyba nie zamierzone ?)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Cholercia, dam sobie reke urabac ze na zywca duzo lepiej sie figurka oraz przejscia prezentuja. Bialy jest jak najbardziej cieniowany. Hem, no nie wiem co powiedziec.
A ten efekt byl dosc dlugo uzyskiwany. Bo cale 3 latka temu zostal popelniony (figurka pomalowana byla 5 dni temu ). W sumie kiedys opublikuje trutorial "jak NIE klasc podkladu".
A ten efekt byl dosc dlugo uzyskiwany. Bo cale 3 latka temu zostal popelniony (figurka pomalowana byla 5 dni temu ). W sumie kiedys opublikuje trutorial "jak NIE klasc podkladu".
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
super... naprawdę fajnie wygląda.
Wszystko super i ładnie sie podstawka komponuje ale.. NA pierwszym zdjęciu widać w lewym kancie tarczy po prawej na "szacie konia" takiej zmarszczki jakby... Wydaje mi się że z zbyt bliskiej odległości spreyowałeś i troszkę Ci plastik zeżarło ;/