Paladyn

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kallessin
Mudżahedin

Paladyn

Post autor: Kallessin »

Moje ostatnie dzielo. Moj ci on. Kiedys stwierdzilem ze przemaluje mojego palantunia-oto efekty.

Obrazek

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Bardzo czyste i schludne malowanie, Podobają mi się bardzo brązy (wszystkie oprócz konia) Metaliki również na wysokim poziomie. Wydaje mi się że można byłoby bardziej powyciągac niebieski i brązowy na koniu. Świetna skóra rycerza. A tte chropowatości na bardingu ( zwłaszcza na 1 zdjęciu to chyba nie zamierzone :P?)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Nie to był w 100% zamierzony efekt, nad którym Adam najdłużej pracował. :p

Awatar użytkownika
Kallessin
Mudżahedin

Post autor: Kallessin »

Cholercia, dam sobie reke urabac ze na zywca duzo lepiej sie figurka oraz przejscia prezentuja. Bialy jest jak najbardziej cieniowany. Hem, no nie wiem co powiedziec.

A ten efekt byl dosc dlugo uzyskiwany. Bo cale 3 latka temu zostal popelniony (figurka pomalowana byla 5 dni temu :mrgreen: ). W sumie kiedys opublikuje trutorial "jak NIE klasc podkladu".

Artemis
Chuck Norris

Post autor: Artemis »

Bardzo ładna figurka. Żywe kolory czyli coś co lubię :D

Awatar użytkownika
Ashin
Wałkarz

Post autor: Ashin »

Pomijając te drobne niedokładności z podkładem to figurka prezentuje się naprawdę fajnie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Jest świetny, tylko nie pasuje mi ogon. Skoro mówisz, że w rzeczywistości barding jest bardziej powyciągany, to nie przyczepię się że jest płaski ;)

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

super... naprawdę fajnie wygląda.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Wszystko super i ładnie sie podstawka komponuje ale.. NA pierwszym zdjęciu widać w lewym kancie tarczy po prawej na "szacie konia" takiej zmarszczki jakby... Wydaje mi się że z zbyt bliskiej odległości spreyowałeś i troszkę Ci plastik zeżarło ;/

ODPOWIEDZ