22.03.2020 ŚCIUR
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Jak dla mnie to słabo wyszli, za wysoko "siedzą" a raczej stoją na tych wilkach.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bojo - skupię się na skrzydłach, bo na fotce nie widać wiele z latacza. skrzydła są dziwnie trochę pomalowane. Rzeźba sugerowałaby cieniowanie odwrotne wrecz, jeśli chodzi o kierunek. Najciemniej winno być w miejscach najgłębszych, a najjaśniej w najbardziej wypukłych. Zatem cieniowanie powinno przebiegać nieco inaczej. jesli chciałbyś ciągnąć poprzeczne pasy, to już po wycieniowaniu lekko ciemniejszym odcieniem można delikatnie pociągnąć w poprzek. Teraz trochę nie widać formy tych skrzydeł, poza tym zbyt mała liczba odcieni powoduje bardzo duże skontrastowanie. Nie wiem, jakoś to do mnie nie przemawia .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
SureBojek pisze:nie musismiejagreg pisze: Nie wiem, jakoś to do mnie nie przemawia .
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Witam.
Bardzo podobają mi sie twoje konwersje/waloryzacje. Zwłaszcza to latające drzewo z kamieniem.
Pozdrawiam
(Czy widziałeś moje dzieło pod tytułem Minotaur?)
Bardzo podobają mi sie twoje konwersje/waloryzacje. Zwłaszcza to latające drzewo z kamieniem.
Pozdrawiam
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
miło miWiewior-lbn pisze:Witam.
Pozdrawiam
widziałem Twoje starania z grafiką 3D tutaj na forum, a jeśli "projekt Minotaur" oznacza pomalowaną figurkę, to nie pamiętam nic takiego
ok parę "upeczków" zatem
duchy w nowej odsłonie
hexy kompletne
pierwsza piąteczka psów(są cztery, kolory grzyw mieszane: czerwone, szare, brąz), tutaj w kolorystyce czerwonej grzywy
lepsze zdjęcia grubaska(oszczędzam się na nich, bo fajne modele i nie chce je spaprać )
i klocek zombi(jest ich z 37 chyba, docelowo armia ma mieć z koło 200 na starcie 4x50) pozostało jeszcze z 120 modeli gotowych do malowania i trochę do dokupienia...
i lepsze zdjęcia strzygi(ciężko zrobić jakąś sensowną pozycję dla niego):
*wszystko co pomalowane jest już maźnięte lakierem
**niektóre nie mają jeszcze liści na podstawkach, ale to najmniejszy problem
duchy w nowej odsłonie
hexy kompletne
pierwsza piąteczka psów(są cztery, kolory grzyw mieszane: czerwone, szare, brąz), tutaj w kolorystyce czerwonej grzywy
lepsze zdjęcia grubaska(oszczędzam się na nich, bo fajne modele i nie chce je spaprać )
i klocek zombi(jest ich z 37 chyba, docelowo armia ma mieć z koło 200 na starcie 4x50) pozostało jeszcze z 120 modeli gotowych do malowania i trochę do dokupienia...
i lepsze zdjęcia strzygi(ciężko zrobić jakąś sensowną pozycję dla niego):
*wszystko co pomalowane jest już maźnięte lakierem
**niektóre nie mają jeszcze liści na podstawkach, ale to najmniejszy problem
generalnie dziś porzuciłem imageshacka na rzecz photobucket'a i jestem zadowolony dzięki MapetMapet pisze:Jeśli korzystasz z http://www.photobucket.com/ to jest tam zakładka "edit" która pozwala znacznie poprawić zdjęcie. Do tego jest to tak proste, że 3 latek by sobie z tym poradził. Polecam strasznie
pozdro Krzychu
Bojek, to na falkonie jak zwykle spotykamy się na ostatnim stole?
Chciał bym te modele w końcu zobaczyć na żywo.
200 zombie vs 200 chłopów?
Chciał bym te modele w końcu zobaczyć na żywo.
200 zombie vs 200 chłopów?
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów