Galeria Adama
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeria Adama
gniotą....mam nadzieję że kiedyś będę mógł stanąć naprzeciw tej armii.. aż żal będzie figurki ze stołu zdejmować w bitwie
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- rudobrody79
- Falubaz
świetna robota
oglądam właśnie pomalowanego malagora z Twojej strony herdstone
jakoś dawno nie widziałem tej figurki czy to jest stary model malagora ?
oglądam właśnie pomalowanego malagora z Twojej strony herdstone
jakoś dawno nie widziałem tej figurki czy to jest stary model malagora ?
Cuuuuudownie! Piękne kozy!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajny regiment . Ile czasu zajęło malowanie
Wielkie dzięki za wszystkie komentarze! Nie było mnie trochę w kraju (ponad 2 tygodnie) więc dopiero teraz odpowiadam i zamieszczam dopiero co skończone nowe figurki.
@Karlito - dzięki, no ja uwielbiam Beastmenów za figurki i ogólny klimat, więc polecam
@crovaxus - dzięki, dopiero planuję zacząć grać z powrotem, już niedługo 1 bitwa na 1250 pkt z kolegą, który też dopiero wraca po wielu latach do gry. Z tymże na razie mam wrażenie, że może być trudno zaaranżować grę jak jesteś ze Starogardu Gd.
@rudobrody79 - dzięki!!! o którą figurkę Ci chodzi? bo malagora jeszcze nie pomalowałem
@Oki - Dziiiiięki!
@smiejagreg - dzięki, tak z ciekawości sprawdziłem na wątku na herdstone, pierwszego bestigora skończyłem malować na początku kwietnia, i tyle ich jak na razie wyszło od tamtego czasu.
A teraz kilka, nowych figurek, z tym że nie wiem dlaczego pierwsza fotka ma takie oświetlenie;
@Karlito - dzięki, no ja uwielbiam Beastmenów za figurki i ogólny klimat, więc polecam
@crovaxus - dzięki, dopiero planuję zacząć grać z powrotem, już niedługo 1 bitwa na 1250 pkt z kolegą, który też dopiero wraca po wielu latach do gry. Z tymże na razie mam wrażenie, że może być trudno zaaranżować grę jak jesteś ze Starogardu Gd.
@rudobrody79 - dzięki!!! o którą figurkę Ci chodzi? bo malagora jeszcze nie pomalowałem
@Oki - Dziiiiięki!
@smiejagreg - dzięki, tak z ciekawości sprawdziłem na wątku na herdstone, pierwszego bestigora skończyłem malować na początku kwietnia, i tyle ich jak na razie wyszło od tamtego czasu.
A teraz kilka, nowych figurek, z tym że nie wiem dlaczego pierwsza fotka ma takie oświetlenie;
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajne malowanie, zarówno modeli jak i podstawek
Mógłbyś poprawić krawędzie podstawek, bo niektóre są upaćkane farbą.
Mógłbyś poprawić krawędzie podstawek, bo niektóre są upaćkane farbą.
Dzięki wielkie za komentarze!
@quidamcorvus - nie wiem czy to lenistwo, czy nie, ale jakoś tak u moich beastmenów lubię zostawiać te upaćkania. Np. malując bretonnię, zawsze dokładnie boczki podstawek malowałem, a tu mi jakoś tak charakterologicznie pasuje, że są troszkę upaćkane
Przy okazji, w związku z często pojawiającymi się pytaniami (głównie na priv) zamieszczam przepis na skórę bestyjek.
1. Base Bugman's Glow.
2. Intensywny suchy pędzel Cadian Fleshtone.
3. Wash Agrax Earthshade.
4. Trochę mniej intensywny suchy pędzel Cadian Fleshtone.
5. Jeszcze trochę mniej intensywny suchy pędzel Kislev Flesh.
6. Na wypukłych kawałkach rozjaśnienia Flayed One Flesh.
I to by było tyle, jak coś niejasnego proszę pytania.
@quidamcorvus - nie wiem czy to lenistwo, czy nie, ale jakoś tak u moich beastmenów lubię zostawiać te upaćkania. Np. malując bretonnię, zawsze dokładnie boczki podstawek malowałem, a tu mi jakoś tak charakterologicznie pasuje, że są troszkę upaćkane
Przy okazji, w związku z często pojawiającymi się pytaniami (głównie na priv) zamieszczam przepis na skórę bestyjek.
1. Base Bugman's Glow.
2. Intensywny suchy pędzel Cadian Fleshtone.
3. Wash Agrax Earthshade.
4. Trochę mniej intensywny suchy pędzel Cadian Fleshtone.
5. Jeszcze trochę mniej intensywny suchy pędzel Kislev Flesh.
6. Na wypukłych kawałkach rozjaśnienia Flayed One Flesh.
I to by było tyle, jak coś niejasnego proszę pytania.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ciekawe, że skóra malowana jest suchym pędzlem. Widać, jak dobra jest rzeźba w tych figsach...
Dzięki dzikki, greg - po tylu latach ja tak zakładam, że to co robię to jeszcze suchy pędzel, a nie jakaś inaczej już zwana technika
Przy okazji, fotki armii na 1250 pkt, którą w najbliższy wtorek będzie można zobaczyć w Galaktyce Gier w Pruszkowie, będzie walka przeciw wojownikom chaosu mojego kolegi. Obaj będziemy mieli pierwszą bitwę od wieków Sporo osób się deklarowało, że chciałoby zobaczyć figurki z tej galerii na żywo, więc jak chcecie, to zapraszam.
Przy okazji, fotki armii na 1250 pkt, którą w najbliższy wtorek będzie można zobaczyć w Galaktyce Gier w Pruszkowie, będzie walka przeciw wojownikom chaosu mojego kolegi. Obaj będziemy mieli pierwszą bitwę od wieków Sporo osób się deklarowało, że chciałoby zobaczyć figurki z tej galerii na żywo, więc jak chcecie, to zapraszam.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Bardzo zacnie to wygląda - będzie się równie świetnie prezentowało na żywca, tego jestem pewien ...
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Robią wrażenie:)
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
Kurcze super armijka na tak male punkty Wyglada naprawde zacnie BRAWO !!
Dzięki Panowie!!! Nie ma to jak trochę motywacji
A teraz 3 nowe gory, akurat zdążyłem przed jutrzejszą, pierwszą od 10 lat, bitewką:
A teraz 3 nowe gory, akurat zdążyłem przed jutrzejszą, pierwszą od 10 lat, bitewką: