W takim razie trolle powinny zostać dopuszczone w każdej konfiguracji nie wyłączając z tego grona WOCH-u.Durin pisze:Oczywiście, że poziom armii spada i to drastycznie i oczywiście, że trzeba coś z tym zrobić... ale problemów należy szukać w koniach bez jeźdźców, podstawkach zamiast terków czy jakiś innych totalnych przekłamaniach... a nie w wystawianiu DR jako Warlockow (w obecnej sytuacji) lub trolli jako trolli chaosu. Szczególnie, że troll to troll ;p
Według Twojej wypowiedzi mogę Ciebie określać głupkiem i odzywać się do Ciebie z totalnym brakiem szacunku, a w dodatku podkreślając Twój ograniczony umysł skoro nie rozumiesz w ogóle pojęcia "hobbystyka" i na czym ono polega. Chyba w ogóle masz dwie lewe ręce do hobbystyki skoro nie wiesz co to jest prox i jaka jest zasadnicza różnica między wystawieniem DR jako czegoś innego byle tylko wystawić coś do czego figurek nie ma, a poczekaniem dosłownie dwa tygodnie i przemęczenie się jakoś bez tego czegoś. Niektórzy swoim ciśnieniem są zdeterminowani do przesunięcia terminu mastera co by tylko wystawić to coś. Mało tego - to przypomina zachowanie kilkulatka jak wejdzie z mamą do sklepu i zaczyna się drzeć bo mama mówi mu, że nic mu nie kupi... Twoja zdolność manualna musi się widocznie ograniczać do umiejętności naciśnięcia prawidłowego klawisza na klawiaturze i wypakowania figurek z torby co by nie połamać żadnej z nich... Gratuluję wypuszczenia wyższej sraki niż Twój jakże wysoki wzrost, a także na dalszą odległość niż Twoje sokole oko sięga...Golonka pisze:Wypraszam sobie. Wypowiadam się o nich z ironią ponieważ wyraźnie widać po ich postach że niektóre rzeczy do nich nie docierają, jakby to powiedzieć nie są najostrzejszymi nożami w szufladzie. Jeżeli komuś uda się wejść do tzw. TOP-u a będzie głupi masz na to moje słowo, że również będę się do niego odzywał w ten sam sposób. Mylicie moi mili pojęcia. Ale tak macie rację, tak jak już napisałem to Piotrowi w PM - nie wypada być burakiem i tu macie racje. Przepraszam.
Golon - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i nic Ciebie nie uprawnia do traktowania kogoś z góry. Czy chcesz w ten sposób rozmawiać jak napisałem powyżej? Pół roku temu jeszcze w ten spsób nie pisałeś na tym forum - nie wiem jak na innych. Piotr bardzo słusznie podkreślił Twój ton i sposób wypowiedzi. Jak ktoś czegoś nie rozumie to po prostu przestań tłumaczyć - pieniędzy za bycie nauczycielem nie bierzesz, a takim bardzo burackim zachowaniem tylko zrażasz do siebie ludzi, którzy nawet nie mieli jeszcze okazji Cię poznać, a mieli trochę lepsze mniemanie o Tobie...