chodzi o tzw tray'ekaterek pisze:... co rozumiesz pod pojęciem podstawki pod regimenty?
I jaki wreszcie będzie format?
głosowanie trwa do 20 października wtedy wyłonimy zwycięski format
chodzi o tzw tray'ekaterek pisze:... co rozumiesz pod pojęciem podstawki pod regimenty?
I jaki wreszcie będzie format?
jeżeli są zrobione pod wszystkie regimenty i są jednolite dla całej armii (wymodelowane i pomalowane lub takie które nie wystają - nie widać ich kiedy ustawiona jest dana jednostka) to spełniasz wymogi tego pkt.katerek pisze:Andrew ja wiem że chodzi o traye tylko o to jak mają być zrobione. Ja np mam blaszki pomalowane na czarno i czy to spełnia wymogi tego punktu?
Przecież nie robimy formatów pre...Byro pisze:A może rozpatrzcie format mastera z Krakowa? Wygląda ciekawie.
bigpasiak pisze:Przecież nie robimy formatów pre...Byro pisze:A może rozpatrzcie format mastera z Krakowa? Wygląda ciekawie.
Dla 2-3 osób jeżdżących na mastery się nie opłaca...
Parówka 2*1200
Bardzo dawno takiego formatu nie było.
Chciałbym tylko wiedzieć na co głosuję i znać obostrzenia formatu.
Nie wiem dla kogo robicie, ani czy to traktować jako pre czy nie - po prostu ciekawy format i tyle.bigpasiak pisze:Przecież nie robimy formatów pre...Byro pisze:A może rozpatrzcie format mastera z Krakowa? Wygląda ciekawie.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Robimy dla tych co chcą grać a z tego co pamiętam raczej mało razy udawało się przepchnąć format pre właśnie przez taki argument.Byro pisze:Nie wiem dla kogo robicie, ani czy to traktować jako pre czy nie - po prostu ciekawy format i tyle.bigpasiak pisze:Przecież nie robimy formatów pre...Byro pisze:A może rozpatrzcie format mastera z Krakowa? Wygląda ciekawie.
Choć parówka, z definicji, też jest fajna.
Cieniutki ten troll btw.
Pacek pisze:ale te pre to były w 99% formaty euro, dlatego pre się przejadały