Gampowe Dożynki (26-27.10.2013)
Re: Babicki Master - Nie w Babicach (26-27.10.2013)
Pozwól mi spróbować.
Jest jeszcze pare dni, na pewno podziałam w temacie.
Czekajcie an update ode mnie, Śmiecha też zmobilizuję(przynajmniej się postaram ).
Jak chcecie, możemy zrobić wejścówki po 50pln i damy radę wtedy zmieścić tym posiłek.(vote plz) Wasz wybór. Może być po 40 bez.
Czekajcie an update ode mnie, Śmiecha też zmobilizuję(przynajmniej się postaram ).
Jak chcecie, możemy zrobić wejścówki po 50pln i damy radę wtedy zmieścić tym posiłek.(vote plz) Wasz wybór. Może być po 40 bez.
Nie pierdol i przyjeżdżaj!Dymitr pisze:kurde, nie zgadzam sie z Toba za czesto... ale najgorsze jest to, ze miesiac temu byly conajmniejd wa miasta, ktore mogly wziac na siebie tego mastera (jak sie sala wysypala) i bysmy mieli kompletna impreze za tydzien :/
Handelek, Smiechu - nie zrozumcie mnie zle, ja Wam kibicuje i licze ze uda sie to ogarnac, zwlaszcza jako jeden z impuslów przez które smiechu podjal sie organizacji dozynek.. Po prostu tym razem bede wam raczej kibicowal z daleka
ok, czekam. tylko jak zgloszenie jest do poniedzialku, to wole sie zdecydować w tym własnie terminie. bo zakladam, ze nic nie wnoszace do planu zgloszenie jest dla Was zbedne
EDIT: jest tydzien do mastera, zapytam wiec jeszcze (co m.in dla mnie jest ważne), kto sędziuje tego mastera (w sensie zewnetrzny sędzia)?
EDIT: jest tydzien do mastera, zapytam wiec jeszcze (co m.in dla mnie jest ważne), kto sędziuje tego mastera (w sensie zewnetrzny sędzia)?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Kij z posiłkiem, mogę sobie zamówić pizzę/kebaba/wziąć kanapki z domu. Brak noclegu to totalny fail i gwóźdź do trumny. To czy będzie obiad nie zmieni faktu, że oprócz organizacji rozpisek, teamu, dojazdu i całej standardowej reszty, trzeba będzie jeszcze dzwonić po okolicznych motelach i martwić się o dach nad głową.Handełek pisze:Pozwól mi spróbować.
Tak z ciekawości. Jeśli ktoś wpłacił już kasę, to czy po info o braku noclegów jest opcja jej odzyskania i wycofania się z tej imprezy?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Piotrze jak za Tobą nie przepadam, tak tym razem się zgadzam. Dla chcącego nic trudnego. Każdy, komu zależy na graniu turniejowym jest w stanie sam ogarnąć sobie nocleg. Nie jesteśmy już dziećmi.
Andrzej strasznie płaczesz
Odnośnie oceny hobbystycznej. Jeśli ktoś nie będzie spełniał wymogów z regulaminu Śmiecha dostanie 0 pkt za całokształt hobbystyki. Dopiero w naprawdę skrajnych przypadkach będę szuflą ściągał gówno ze stołu.
Pzdr. Panowie
P.S. Śmiechu rozumiem, że cieszysz się małżeństwem, ale bądź tak miły i znajdź godzinkę na update pierwszego posta
Andrzej strasznie płaczesz
Odnośnie oceny hobbystycznej. Jeśli ktoś nie będzie spełniał wymogów z regulaminu Śmiecha dostanie 0 pkt za całokształt hobbystyki. Dopiero w naprawdę skrajnych przypadkach będę szuflą ściągał gówno ze stołu.
Pzdr. Panowie
P.S. Śmiechu rozumiem, że cieszysz się małżeństwem, ale bądź tak miły i znajdź godzinkę na update pierwszego posta
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
To nie jest kwestia cieszenia sie małżeństwem, bo to akurat nie jest teraz problemem. Problem powstal dziś w nocy i to dość spory.
Master odbędzie się i nocleg będzie załatwiony (mam nadzieję że nie będzie droższy niż to co Handelek mówi)
Jutro postaram się by update był w pierwszym poscie.
A Andrzeja i Dymitra proszę by sobie odpuścił trolowanie, a najbardziej proszę tego pierwszego, bo nie należysz do osób które są pietnowane w środowisku battlowym.
Buzka.
Master odbędzie się i nocleg będzie załatwiony (mam nadzieję że nie będzie droższy niż to co Handelek mówi)
Jutro postaram się by update był w pierwszym poscie.
A Andrzeja i Dymitra proszę by sobie odpuścił trolowanie, a najbardziej proszę tego pierwszego, bo nie należysz do osób które są pietnowane w środowisku battlowym.
Buzka.
-
- Wałkarz
Znasz mnie i wiesz że nie jestem gołosłowny.
Jak będzie trzeba to nocleg zorganizujemy z Handelkiem po domach, ale to ostateczność.
Jak będzie trzeba to nocleg zorganizujemy z Handelkiem po domach, ale to ostateczność.
O trollowaniu mówimy jak ktoś nie ma racji, prawda?Smiechu pisze: A Andrzeja i Dymitra proszę by sobie odpuścił trolowanie
Buzka.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Niepotrzebnie wprowadzacie nieprzyjemna atmosfere. Chlopakom ktos nagle odmowil mozliwosci przekimania bydla na sali. Organizuja wam noclegi gdzies w poblizu (zebyscie sami nie musieli dzwonic, i szukac, i przy tym pot z czola wycierac. Andrzej tylko sie tam nie przekrec z nadmiaru wysilku) i wszystko bedzie git. Tak jak caly master, na ktorym bedzie kupa frajdy poza samymi figurkami.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Piotr ma rację, co już jakiś czas udowadniamy [ ja np mimo, że tylko hobbystycznie to na turach się pojawiałem ].
Dalej...
Co to jest skrajny przypadek?
Masz ciekawy stosunek do graczy jako ogółu.
Dalej...
Czy to jest zabezpieczenie się przed proxami DE/Lizzie? Bo rozumiem, że reszta graczy ma przygotowane armie.RIPlay pisze:Odnośnie oceny hobbystycznej. Jeśli ktoś nie będzie spełniał wymogów z regulaminu Śmiecha dostanie 0 pkt za całokształt hobbystyki. Dopiero w naprawdę skrajnych przypadkach będę szuflą ściągał gówno ze stołu.
Co to jest skrajny przypadek?
Proponuję księciuniu zacząć się zastanawiać nad tym co piszesz.Rince pisze:Chlopakom ktos nagle odmowil mozliwosci przekimania bydla na sali.
Masz ciekawy stosunek do graczy jako ogółu.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Proponuje przestac czytac miedzy slowami i nabrac do siebie nieco wiecej dystansu. Ty masz nieciekawy stosunek do samego siebie. Ne trolluj, tylko sie zastanow jak przystosowac rozpe do zmieniajacej sie mety, zamiast wiecznie psioczyc na swoja beznadziejna armie. No i wszystko inne. BigPsioczku. Dozo na Babicach.bigpasiak pisze: Proponuję księciuniu zacząć się zastanawiać nad tym co piszesz. Masz ciekawy stosunek do graczy jako ogółu.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Trollujecie i robicie niepotrzebny szum, a chlopaki naprawde bardzo sie staraja, zeby ten master spelnil wasze oczekiwania. Not ql.
Pasiaczku dobrze wiesz co to jest straszliwe gówno - jesteś dobrym malarzem, z wieloma wyróżnieniami, więc nie siej fermentu.
Odpowiadając: dark ridersi z niepomalowaną i niewygładzoną kulką plasteliny na włóczniach nie przejdą za warlocków. Tak samo słabo wykonane maszyny samoróbki.
Odpowiadając: dark ridersi z niepomalowaną i niewygładzoną kulką plasteliny na włóczniach nie przejdą za warlocków. Tak samo słabo wykonane maszyny samoróbki.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2013, o 11:48 przez RIPlay, łącznie zmieniany 1 raz.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Warszawa wita gości!Niepotrzebnie wprowadzacie nieprzyjemna atmosfere. Chlopakom ktos nagle odmowil mozliwosci przekimania bydla na sali.
Ale dla biedaków, których nie stać na zrobienie odpowiednich figur to już mają być specjalne względy?
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
W robocie siedzę, a tu taki fajny kabaret
Chyba nie uważasz, że to, co się tu dzieje należy traktować na poważnie.
Jak to ktoś u nas fajnie podsumował - Rince to taki Michalik polskiego battla.
Chyba nie uważasz, że to, co się tu dzieje należy traktować na poważnie.
Jak to ktoś u nas fajnie podsumował - Rince to taki Michalik polskiego battla.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.